Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
FF14都試過一出就仆直,而家Sony炒曬班DEI,換總監,花多兩年回爐再搞好件事,唔排除仲有機會翻身
即刻買個實體版黎收藏下先
woke咪係佢最大特色
concord d角色唔止樣衰,仲要個個都毫無特色,好似一班路人用d垃圾笠上身玩緊low cost cosplay咁.有d角色你一眼望落去都唔知係玩d咩. 最近隻deadlock.角色設計未去到ow咁好,有d角色都有dei元素,女角唔會oversexualized,有黑人,有阿婆,有大隻女權,但起碼呢d角色個樣正正常常,唔會刻意醜化.而且靚,型,man既角色都有. 根本你唔整到咁樣衰, 有dei元素都會有人收貨. 好多woke dev太過貪心同自大,完全唔考慮主流受眾接受程度,自己想要既dei元素加晒入去,因為佢地覺得自己道德上係正確,玩家有義務接受佢地宣傳既價值. 結果失敗就怪人唔支持同踩佢隻game. star wars acolyte個情況都一樣係咁
https://www.youtube.com/watch?v=UUziT5q56qM
呢隻 game 純粹出嚟呃錢

concord 係認真地想好似 ow,apex 咁長玩長有。有曬每季故事同做埋 motion capture,呢度都已經洗咗唔少錢
其實好多game 都有比woke角色影響

例如EA 隻APEX 如果啲角色唔woke,可能都唔會收皮得咁快
Overwatch 唔係一開始整左堆好角色,可能根本支撐唔到咁耐

同埋啲game 越整越差,咪就係啲異見人仕比左膠批走晒
只會炒個班收order整game嘅dev同動畫師 比濕滯idea果啲高層同woke consultant unun腳升職
如果我係Marvel Rivals既PR團隊,一定會係呢個時候大肆宣傳
隻game系統都唔錯換哂角色都ok
呢隻我都好期待會幾時收皮
班左膠會唔會屌鳩sony搞到佢地無game玩
大佬呀,最高同時上線都唔過700條友,全球賣左2萬幾隻,屌極都係得2萬人屌
比祖國悟空打殘 sldpk
見仲有班打手同分析撚話問題係價錢呀,宣傳唔夠呀,bla bla bla
死都唔肯認問題重點,虛偽到呢

等睇sony會唔會真係on9信佢哋轉做free to play
然後再仆多次 笑死
落架好, 可以用返晒d素材, 做過隻乎合大眾口味嘅, 仲有得救
佢d game play好似ramble咁,得自己射人,空中3秒無人射
唔覺得好玩
咪就係蝕埋俾IGN嗰筆鱔稿費
唔會喇講到明熄server
點醫都嘥藥費
最緊要係有人呃到8年糧
第二幅其實ok
可以做恐怖分子果啲奸角
個仔打杖死左比黎報仇果啲
講咗心聲⋯
Apex啲角色已經醜到唔想玩
OW 新出啲角色都只能講一般般
OW 都有隻 trans non binary

但之後冇一個skin 有佢份, 唔知係咪驚冇人買
必須潑個冷水,左膠主力仍然未出
Diu 隻game擺明喺度promote零元購
開頭講少數人太有錢
擺明就玩共產
睇下韓仔隻 第一大屎忽
咁撚垃圾,刷得黎又無野玩
射擊手感勁差

就係賣肉賣得好,多女女睇
不知幾多人大課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞