Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
個post就嚟到1001
Karen條臭八仲喺佢老母個西入面練九陰白骨爪唔敢出嚟

最鐘意睇啲大公司認真做尻野攪到蝕到仆街
佢好努力玩緊隻驚
holiday sales 做個折扣都會回到血
佢唔係唔知,係唔會講出嚟斷自己米路
好小聽到gameplay好
多數話佢流暢,console 同pc嘅optimization都好
但gameplay悶,模式個個差唔多/市面上好多game撞,有試加就野落技能到但效果冇驚喜,同埋最重要冇大技冇左反cup手段好易滾雪球
就黎gvg 都比兒燈仔歸做魂系
事實證明班woke撚制作人真係寄生蟲,要痴住啲有基本盤fans嘅系列作品先生存到

要佢地搞新IP死撚硬
SE唔敢認請咗Sweetbaby
下一隻DQ同FF好高危
例子

美國原廠嘅對戰型遊戲書《Lost Worlds》

來到日本嘅game book
咁咪對實體玩家好唔公平?
無人嘈??
其實點解lgbt要搞到d角色咁撚樣衰
即係默認lgbt=樣衰柒頭皮?
佢地個宗旨係改變人類思想
你地而家樣衰嘅先係靚,先係合理

以前嘅靚唔係現實,係唔合理
係 睇完人玩覺得gameplay係普普通通無特別
正常fps 但角色設定太on9
想試既心都無
因為支持LGBT嘅人都係肥矮毒柒,喺現實世界得唔到任何着數
所以想夾硬扭曲人嘅審美觀去接受佢哋
條撚樣仲好意思吹撚到唔關woke事真係on9
講真條條女dva咁我一定會留意下先
好撚基本

好感
無感
反感

Woke野係反感 就係咁簡單
效能差太遠
Gameplay唔係好 我都係話係普通fps game 無特別
但唔係條友所講既0 gameplay
如果唔係點會咁多人可以認為換哂d角色試下
兩樣加埋仲要俾錢先玩得,諗嗰個真係人才嚟
因為啲Karen全部都係呢啲樣
佢地要逼人承認呢啲柒頭先叫正常先叫真實
呢啲冇人玩嘅game繼續run落去討論度只會越嚟越低,依家兩個禮拜唔夠就摺埋先夠爆,仲可以遺臭萬年,等大家成世都有得笑
咁多同類型f2p競爭下
你唔係特別出色真係諗唔到有咩誘因令玩家比錢買
pc可以set到爆,仲有得玩mod,所以冇獨佔game嘅話真係除咗情意結/懶砌機/唔識搞/窮之外,冇可能買console
多咗八年空窗期,cv要寫去印度尋找自我
sweet baby 仲生存到明明係之前cancel 到人哋怕. 唔比錢就揾人唱衰你, 揾你之前講過咩. 揾funding 又要睇ESG score. 當保護費多過增值遊戲. 上年先開始多人屌sweet baby.
正常玩家點會支持部分買game 錢係用黎比其他人改醜啲人設同教育自己審美觀.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞