Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
隻黑妹game咪暴死咗
無問題㗎
技術又唔係差
coding同畫面唔係弱
skills啫
隻game唔賣得關我撚事咩
飛田啲黑妹都好好生意嘅
所以話踢爆間嘢嗰條友真係英雄嚟
不過其實勁到Sony咁可以自己開大會show game嘅廠,真係唔明點解仲要怕左膠,啲玩家睇佢哋個show仲多過班鱔稿媒體啦。今年班左膠仲要柒咁多鑊冇曬公信力,以後真係唔使睇佢哋面色啦
我哋留意到你CV有8年空白期,介唔介意講吓呢8年你做咩嚟
個條友要比個諾貝爾和平獎比佢
有冇人知實體game舖點處理
藍店應該硬食左唔少貨
罪大唔係怕左膠
佢地上一個CEO Jim Ryan就係左膠
sweet baby 仲厚顏到上門搵 studio 要唔要 dei consultant service,畀幾百萬就會幫手 develop dei 元素。

Gamer gate迫死人條女
好似重活躍緊係game界
鬼佬DEI嘅問題係要閪樣閪格,然後要你接受呢啲閪嘢,同咩膚色性取向冇關
你諗下連JK都頂唔順宜家班左膠就知佢哋幾黐線
同DOA聯乘
搵多少少人客串,不知火舞嗰啲
所以咪執柒咗佢地自己個垃圾夜光引擎
都係抵撚死
應該唔會啦,佢都知道衰咩,仲用返呢個 design 同自殺多次冇分別
以為woke好受歡迎掛
食住中國馬騮風,將角色換晒西遊記滿天神佛互片可以仲收得
物極必反
只係咁啱碌柒嗰間係索尼
下一間希望係UBI班臭閪
講真個engine好無辜,雖然打唔贏UE但都唔至於同呢隻game陪葬
https://youtu.be/VNSZCgsLu6M?si=5inO0VtECZ2F7zC9

Sweet baby 班友最近又蒲頭,搞死咁多game仲咁厚面皮發表偉論
FF難講,不過有排都唔洗出
DQ呢d日本市場嘢應該好安全
SE邊d game打鬼佬邊d game專攻亞洲日本其實都幾清晰,隻game做得好唔好係後話
之前beta太少人玩轉過免費,steam都係得2千幾人玩,衰過suicide squad
呢啲game同pubg, cod, valo差唔多,洗唔洗花咁多錢
冇woke抄overwatch都執,仲搞咁多花臣都cls
day before 真係無咩投入既scam來
但呢隻ON9 game真係有科水整, 其實係仲柒過The day before
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞