Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
仲好想玩架
我諗依隻都無咁衰既
女主角樣衰姐
做唔到表表姐

Concord先係woke教科書級別
咁快投降
bg3自創角色可以有賓周+波
抵啦,成個工作室等俾人炒啦
50億
打工仔/高層 fatfat 左8年
依家呢個世代個個都轉晒玩PC,Console都好似唔興咁滯

日本人都開始慢慢由玩Console轉晒玩PC
教條衰極都仲有ip 影響力, 死忠含淚買.

呢隻concord 為左dei 到極致. 所有審美都反主流先會做呢堆人設. 而結果就話比你聽唔好寄望woke 撚個消費力.

滲少少落game , 故事人設合理大部份人唔會理你係咪lgbtq. 有啲仲會覺得型. 一重手就算重賣得下,口碑都會變差. 損耗ip 價值.
可能全部都係公司自己人
佢地都開發左8年
工作室袋左8年人工 DEI顧問又袋哂顧問費
你執笠佢真係理撚得你
Sony 成為最大‘贏家’
開發商睇銷量面都青, 唔趁而家早D收返, 早D修改, 再放出去
果幾億美金就真係渣都無
horizon2屌得最甘係隻dlc
最大問題佢地知唔知死因係咩,唔係下次又整d政治正確既game
而家好多game比人屌完都唔會理下一集照樣出返某d缺點內容
Overwoke
因為唔係就晒Woke撚 佢地就會嘈唔夠Woke
依樣就係Woke culture 最弱智嘅位
同黃子華講減肥一樣
瘦減兩磅就叫瘦
另一方面 滲落隻game 其實仲可能會兩面不討好
R6依加有gay有變性有les有義肢有坐輪椅
但最初gay角背景出果陣都俾人問候加黎做咩
而且係普通玩家唔明個意義 Woke撚覺得宣傳不足
兩面不是人
修返做靚仔靚女無黑人推出,再摑多政確撚一巴
師兄你換咕嚕嚟比,要求都幾低
10分神作呃到人主要係假trailer,同比足錢ign果d
呃左好多人預購
唔係有好心人出之前劇透,呃得仲多
唔好搞笑啦
改免費前,改名改skin
如果唔係,server錢都回唔到
其一啦,其二咪就係LGBT,隻game其實唔會差過魔介隻咕嚕,但仲少人過佢
師兄你搵咕嚕嚟比,要求都幾低
應該罪大都有排搞,仲慘過PS3時代

PS3果陣都好多人轉晒玩360,因為PS3衰價錢貴同政策(但冇PS5咁恐怖衰埋玩政確教育)
搵劍星班人建模, 再改免費, 我一定玩
係, 單改免費都無用, 呢堆柒頭人設邊個會買skin
會唔會係最退時間就退款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞