Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
個問題就係點解LGBT唔玩
但永遠阻住個地球轉
三個buff齊哂, 左膠眼中係無敵
f2p意思就係有課金元素
唔係apex, valorant, destiny, the finals果d點營運

就算佢唔改game, 轉f2p我覺得係會有少量人玩,至少唔會少過100個人

就算改返靚既character,都要轉f2p,市場太多呢d game,都係免費
執柒佢留返啲素材換第個ip再上過
順便踢埋班DEI臭雞走
教授 (失業) 性別:教授
大家都笑住隻Game俾政確搞死嘅後果,同TLOU2一樣
呢少量人嘅課金額唔夠又點養server呀
應該好似2077個陣咁,email俾相/購買證明個啲,之後搵方法過返錢俾你,隻碟俾你留念
索尼錢太多姐 驚鳩咩
stay woke go broke
基本上果次之後一定唔會買presale
特別係歐美系game除左老任間間都信唔過
你去check一check個腦好啲
講真搞到咁肉酸 就算佢換晒啲唔著衫嘅大波妹都唔會支持呢隻game
唔係肥婆?
有無全角色樣?坦白講D角色咁樣真係一秒skip唔會玩,整返正常樣角色唔得咩?打機輕鬆下唔會想對住呢D角
真 果時我仲唔信爆料照訂
點知真係好爆料中哂
挨到中段頂唔順直接賣2手算
之後唔再preorder game
近5年最短命遊戲 有冇上榜
老任真係我覺得遊戲性係最有創意過罪大同M$,特別係Wii同NDS果代真係唔洗多講又多Game玩

不過可惜果時啲Game因為撞正盜版猖狂嘅年代,所以搞到好多好遊戲廠都執咗
major studio's video game
今次蝕既錢等於佢一年純利既10% 雖然唔死得 但都幾大獲
抵尻死 8年時間 洗左5億美金開左一個月都唔知有冇
年尾隻Marvel可以望下
玩過beta好玩
證明聽sweet baby 就有咁下場,唔聽咪好似黑悟空咁好搵
Sony即係唔係賺百幾億美金嘅咩?
呢啲濕濕碎啦
過多十年可能炒得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞