Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
好癲
睇返個時間同成本呢隻會唔會係歷史上最失敗既一隻GAME
上淘寶幾十蚊買隻舊mmorpg返黎, 擺上去amazon cloud
再去連登宣傳下, 起碼頂到一個月先
買咗PS5實體碟嘅人點refund
Woke撚:錢已袋
信woke撚投資咁多錢同時間落去嗰個就孭
歐美左膠要嘅力架唔係呢d
會話BLM
遊戲史唔肯定 但一定係sony史上
sony真係痴鳩線呢類對戰game本身就唔易成功
強如capcom試咗幾隻都唔work, 不過人地係細成本博下刀仔鋸大樹
屌你sony掟幾億出嚟仲要主打woke元素, 有錢都唔係咁樣下fa
Day Before堅係昆錢既垃圾
Concord 排除LGBT果d野其實唔差
不過佢寧願執柒左佢都唔肯執過d人物skin

講緊MOBA FPS唔係講緊3A,係咪無諗過有哩個market呀,因為真係無乜人囉

講緊個market有OW會唔會係指3A呀,用吓腦啦重喺到教人咩叫3A,傻撚咗
一代名作咁就俾呢班仆街搞撚死晒

好多都人都仲記仇緊個八婆Abby賜死Joel(不過我冇玩過2,如果唔呢個八婆會買嚟玩)
抵撚死啦索狗
係商業角度賣LGBT本身就錯定位,LGBT本身就少數,仲要係少數族群入面有打機的根本少之又少,其實只要本身保持中立已經夠,有某D角色情節LGBT無所謂,係Sony做Marketing條友個腦裝屎自己捉蟲。

tlou2單機game 出事都要d 人買左先發現奶野無仇報,pvp 一眼睇晒邊個會比錢去奶野
LGBT型嘅話理撚得你咩

FF7 Cloud full drag大把人覺得爽

甩皮甩骨一舊舊咁見到都想嘔啦
有撚病
同下腦佢收購左仲點會玩LGBT
改到黑悟空同呂布同普京打都仲得
太政治正確,真係左膠玩死自己
根本無人玩 話之你執唔執
The Day Before呢d scam都捱得耐過佢
我估收返可能遲d再release
轉free 2 play係唯一會有人玩既方法
嘩屌你老母
一堆醜角痴撚線見到已經唔想玩
咪講左商業呢樣野
你隻game鳩到買左返黎開唔撚到,都唔會賣得咁少
佢係宣傳果下仆直左架喇,關閪隻game點玩事咩傻鳩
個世界好撚大架,會唔會個個都好似你咁既標準買game啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞