Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
跟住自己插自己
我之前隻隻剌客GAME我都買齊哂
呢隻黑人刺客一定唔會買

打少一隻GAME 係唔會死 我都唔知D大公司係度諗緊乜
咁撚樣衰冇人會睇
建議睇下自殺特工嗰隻槍驚俾LGBT搞成點再講,上面亦有人講horizon2呢啲, 咩含淚買真係笑大人個口,你估有得refund 啲人唔去咩
女權最黑暗一天
你人設靚 隻game垃圾都會水鳩到人買黎玩
第一日都冇乜人玩就知冇人肯落搭

上面話睇遊戲性重要過人設
咪撚諗鳩la 見到堆咁撚樣的人設 大把人連試都唔撚會試
你試下換晒劍星級的囡囡入去? 我唔撚打鎗game都買隻返屋企睇下
Game一向都係畫面係初頭買的人數 遊戲深度會係keep到之後幾多人繼續買/玩
Horizon 2賣得好喎, 邊到好似自殺特工咁
OW最新隻女角好似都正正常常
人地暴雪都知道要醒喇
Sony仲喺度woke嚟woke去
拎筆錢出嚟remake bloodborne好過啦
幾驚下個月psn 送呢隻垃圾
睇到留言笑左
肯撚定sony會咁做,搞左成盤野咁耐點會唔回收再用
我想講單機同多人係好唔同
多人一開始個玩家數唔夠多,你再好玩都救唔返隻Game
營運要成本,後續更新要成本,成件事係Keep住燒錢
TLOU2呢啲炒大獲咪炒,佢唔需要再繼續付出成本去Keep住個玩家人數
你買完Game,佢已經收左個成本。

另外Horizon 2某程度上係Horizon 1做得唔差先有咁多人買
第一集唔算Woke。TLOU2同樣,
呢啲係靠食住前作人氣,本身有一班Fans打底先保證到第一波銷量
但全新IP咁搞連第一波銷量都唔一定保證到。
啲youtuber買嚟拎畫面姐
我知唔同, 我講緊點解會有人拎佢黎做例子話俾政治政確搞衰左
明明俾zelda夾住, 銷量都仲係好
Horizon 2邊有好似tlou 2咁爆到咁大
最多咪俾人屌下整肥左個女主
其實你隻驚本身唔係差
陰d陰d擺少少政確野, 根本唔會影響銷量
你隻驚整得衰, 又要政確到出晒面咪衰
吹撚到
lucio一開波就有
點樣出到lucio
佢調返轉 陰啲陰啲擺啲正常野入去
Sorry 你講個男係殘疾
想知買水貨嗰啲點算
到時hero shooter 都冇人玩啦
歷史上會記住呢隻遊戲

將會同Atari 2600入邊嗰隻ET「齊名」

未玩過嘅人見到隻遊戲就知道係垃圾遊戲

那來的自信竟然關閉日本嗰啲遊戲工作室,有啲遊戲真係得日本人先做得到

睇返韓國同日本呢邊都仲未受到嗰啲白左干擾反而係好事,不過其實呢白左早就想搞鳩日本市場,日本嗰邊唔撚受佢
仲衰過Red Fail
遊戲界最公義嘅一日
極度懷疑係玩野將班人設玩到LGBT 極致去測試市場接受度
班角色真係齊晒要有既野
可能兩三個月變返正常人設再推過出黎
horizon 係賣世界觀,戰鬥模式又幾好玩,又多唔同種類武器。

隻 game 係有 dei 成份,但故事始終原創,同埋唔太 woke,所以都可以勉強接受。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞