Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
50億連一個月貨仔都冇
我黑神話d蜘蛛精連悟空都沉船
蝕錢都唔緊要 Sony大把水
整埋垃圾驚 俾人笑足成世都似
下一隻震緊嘅應該係 assassin creed
你諗吓Marvel牌頭,Marvel用咗幾多年建立個cinematic universe,出咗幾多十年漫畫,全球有幾多人識Marvel又有打開機,beta都係得幾萬人,我直頭應該一開始就用你哩個例嚟印證我話隻嘢根本無market哩個point

最近又似少少嘅The Finals open beta人數係7.5M,你或者要諗清楚個例係支持緊定反對緊我嘅point

我查咗查,真係Marvel真係"clocked over 50,000 players on steam",哩到有打開機嘅相信唔會反對個數字完全就係準備仆直嘅數字,咁哩隻game又woke? 如果唔係woke咁咪代表我無講錯,仆直同woke唔woke無關,如果係woke咁你拎嚟做例咪自相矛盾

講唔通喎
退款?
乜有人畀錢買咩
黑人肥婆
而家concord subreddit 唔畀人留言,要隔渣先得
笑到碌地
你自己開ser 玩啦
等睇黑人刺客都有同等下場
一講就傷害某d人感情比人cancel
Lets go broke twice+

you pay sbi = go broke once
you publish the game/movie = go broke twice

你都唔係第一個搬例子出嚟但我真係睇唔到點樣講得通嘅,覆埋最後一次唔覆了

我主張就類似"hot crazy matrix",遊戲係有個"gameplay woke matrix",gameplay越好玩家接受到嘅woke程度就越高,而哩隻嘅gameplay接近/係0,所以woke係高或低根本無關

啲咩「woke所以唔買」嘅論述,只係因為隻嘢gameplay係0班友先會衝出嚟不斷重覆,其實一切一早建基於gameplay之上,如果係哩個po反映出嚟咁多人有原則見woke就唔買,一早應該仆直嘅就唔係哩隻game而係sweet baby
我覺得點都有啲 fans 盲撐,唔會 fail 到 concord 咁
有門路真係short定ubisoft
贏硬
woke 撚 : 情願執柒都唔會益你
the day before定呢隻慘d
如果同類型嘅Marvel Rivals成功嘅話
Sony 會唔會更加肉酸
其實好多嘢加埋,我反而覺得係收40蚊同無特色最累事,市場上咁多免費moba,你又無咩特別又要錢咁我做咩要玩你?
如果隻game free to play我可能都會無聊down來玩下睇下咩來,話掂免費down對我又無損失,啲角色樣衰咪樣衰lo,對我來講我覺得mine craft啊among us啊啲角色都樣衰但免費送嘅時候我一樣都有開來試下,雖然兩個我都唔啱玩都係嗰句唔使錢why not?但要我出40蚊美金買個名不經傳無特色又唔靚又要dump好多時間入去嘅對戰game就真係連試嘅慾望都無。

所以如果佢一開始就free to play上線人數都唔會咁慘,佢真係唔係淨係某一步錯反而係步步錯。
得一個男正常
銷量比上一集大跌已經 okay

至於盲撐嗰啲 ...
呢隻慘D
The Day Before只係掛羊頭賣狗肉,呢隻真係俾人屌到狗血淋頭人設又樣衰玩洗又過氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞