Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
係真嘅話都幾痴線
但係蝕咗咁多唔係應該成個Workshop執柒咗佢?
下左架
相對起來日本真係唔夠泡菜咁父櫂嘅
支系啲face model都係麻麻地
apex 都叫有啲正常樣嘅角色,同埋係 f2p,所以個頭都叫開得算ok

呢隻就係嚴重錯判,而且玩法仲要係 ow 呢種電競走向嘅 game,今時今日已經都 out。
capcom其實瀨瀨地嘢

DMC5 Morrison 白變黑
Genji, Tracer呢啲都中曬殘障,LGBTQ嗰啲。又唔同種族嘅人仲多元化,人哋就係設計得靚仔靚女造型好睇。呢隻真係見到啲人物都唔開胃
佢宜家同執柒冇分別啦,sony肯定唔想執,gaas自己搞唔掂都係要睇人哋頭,但之後應該會揾人睇住啲工作室唔俾佢哋亂嚟
韓國game 真係最後淨土
你地還有脱褲魔
出多隻沙灘排球4 你玩唔玩
等緊隻inzoi 出,屌打sims
因為佢地正正係最唔炒得個班
實比左媒瘋狂攻擊 更何況Sony自己都橕woke撚
真係殘障既人都唔會想玩

屌你 已經跛左隻腳, 玩隻GAME仲要佢面對現實 remind 自己跛左
佢條link撳入去 明明就無職位空缺
不過成間野解散好過啦
中國都有審查 尺度都有限制唔夠膽太誇張
只係唔會好似歐美咁刻意搞無性別認同
D女係幾正
但唔想放左工又要返工
講起 ubi隻rainbow six真英係坐輪椅
我剩係見到黑人同肥婆
食大陸仔二手料 仲要係老作
當初舊班底真係好用心整Horizon 1
唔建議叫肥婆
你知唔知有幾多種性別
Last of us 2講真隻game係整得好好
就算佢劇情爛到又打golf又女同又傷殘連動物權益都有咁大愛
我相信只要將大山婆變返做一個正常遊戲美女樣,ellie同佢條女係正常女仔樣,劣評應該起碼可以少一半
原來Horizon 轉過班底?
最大獲係last迫人原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞