Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
抵撚死又黑又肥又lgbtq
你班talentless freaks
可以喺遊戲界留名青史喎,8年時間值啦
woke撚整到堆人設三尖八角咁點玩
人設又柒、遊戲性又一般、重要走黎教育我,點會欲加之罪
似玩做賊偷嘢?
黑人啱曬
黎緊仲有好多woke 撚game 排住隊出
佢地而家係咪驚撚到腳震
https://youtu.be/B7C9l2ALnro?si=9zyAb7w3S-6erwbH
又玩死一隻
想睇sony蝕到執笠
咁呢鋪我撐佢 0元購梗係要加件黑鬼先啱
Sony今鋪真係名垂千古
史上蝕得最甘同史上最快收皮既遊戲
識得止血
起碼唔係真係盲到唔睇錢嘅
將成個proj 交俾第二間廠換skin 可能有得救,例如Nikki
憑實力收自己皮

罪大真係惡極
根撚本就要啦 劍星就係示範咗game係幾撚易整 強如last of us 咁撚正都畀人屌大山婆嗰一幕 你仲要成隻game都係 呢幾億抵蝕啦罪大
9成係話撤回重整 過一過風頭內部摺撚埋間工作室
咪係
D角色全部都係怪胎黎
你見到而家唔會想玩, D咩遊戲機制呀, 打擊感o個D已經冇興趣想知
佢貼錢俾玩家玩都未必想對住呢D 怪胎角色
最好笑係sony上年先決定收購間woke撚studio,而家咁樣摺左佢又唔係,繼續養班廢柴又唔係,其實係咪黑暗兵法想陰尻sony
dllm一個月都頂唔到仲垃圾過啲ip手遊
抵死啦woke 撚
政治正確呀嗱
點會,IGN 7分喎
SONY都係比返架仔揸旗啦
D鬼佬個腦而家裝哂屎
IGN真係垃圾黎
你講緊woke所以無人玩,我講緊根本唔woke都無人會玩

你自己都話遊戲性都一般,咪就係我講緊個point,根本走woke都無人想玩嘅嘢,話佢因為woke而無人玩咪欲加之罪

同一個market又有OW,而且個market係satuated/dying(OW都收收哋皮),點有運行
然後上市兩個星期都冇就收皮
但仲有好大原因係要40美金入場費
對比人哋係免費喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞