Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
希望隻刺客都仆直

好明顯係woke journalist 對啲無交保護費嘅studio 嘅警告嚟
最搞笑罪大呢啲猩猩扑嘢同呢啲嘢就過到,日韓果啲露肉露底褲就要打聖光黑光同cut走晒

真係雙重標準到
其實仲夾雜一樣野
係佢地鼓吹”Brave”
即係勇敢展現自己,要呈現與大眾不同既美
例如要讚肥婆好靚,好勇敢Showup
要挑戰現存所有道德、審美觀,想消滅家庭倫理道德
仲有更極端既係鼓吹戀童
角色太樣衰,不了
又話正確群體越人越聲勢浩大?
唔係丫麻,連撐起隻驚都唔得呀?
冇幾多驚可以比到你簡pronouns架wo
個名已經臭哂再出都好難改善 server錢好貴
再出應該都係改game 換哂人物 重畫啲animation
之後再調快啲戰鬥節奏
唔知仲有無其他未公佈既政確game嚇到鳩都縮埋
所有ARPG都係魂
應該計過條數,再掉多一蚊都係 sunk cost
笑到仆街
依啲LGBT背景題材一定需要受懲罰
笑撚死我
https://youtu.be/ZBKfWy7VA90?si=DpBg9-e9pGyAzrM5

大家睇清楚啲 dei consultant 嘅真面目
班woke撚日日屌但又唔支持
woke撚肯玩只少都幾千人啦
知衰所以MARKETING 做野姐
等靜左之後
成個系統原汁原味搬過新, 再換D 囡囡 同 其他武器SKIN 再出過咪得
8年系統 話完就完咩
其實我覺得就咁棄係好可惜
本身隻game我睇人玩既片, 無乜大問題
當然, 平衡方面仲係比較差, 但要解決唔難

今次爆死, 主要係隻game同時期市場上已經有成功IP, 仲要係免費
佢竟然敢收錢賣game
其次係lgbt+已經被各大玩家, 甚至社會各階層所厭惡
但sony都敢作死公然站隊
唔知ubi 而家見到呢個例子會唔會驚到決定唔出慳返少少錢
破咗世界紀錄 因為游戲冇内購系統 一蚊都冇賺到
收錢做野姐
錢已收理撚得你
你估佢哋真係鐘意咩
純粹想攞光環扮救世主
顯得自己高人一等
骨子裏最racist同sexist 嘅就係佢哋
另類耶撚嚟
有 啲角色柒好多 同埋連大技都冇
難怪咁多公司整垃圾game啦
未必係鬼佬,係全撚部鬼婆TB女權撚
黑馬騮今次真係多謝佢哋宣傳
如果唔係都唔使咁成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞