Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
想玩單機game其實仲有好多選擇
咁撚多衫
其他驚一早逐件收錢
唔止樣衰咁簡單 選角個時仲有寫埋pronouns 真係睇到都覺得頭痛
apex其實已經好DEI 白人都無多個 不過起碼個樣唔算太差
但呢隻垃圾game真完全用DEI服務
Act game黎講
Gameplay保守都80分
而家即刻比錢玩兩日,仲有得refund
DQ有人傳過有sbi手腳
美術有冇炒
psn同steam好似都冇咗購買個site
DQ3重製版已經個主角性別唔叫男同女 叫外觀1同外觀2
樣柒甩皮甩骨渴望用光環嚟power trip 達致so call “我踩住你”,從來唔為平權,只為“power"

result: 現代左仔,現代“女權”
最主要係同類game開始氾濫
連OW都頂唔住要轉做免費
嚟梗又有隻更大IP嘅Marvel
你叫人點畀40美金去「試」呢隻衰咗個頭嘅game
我寧願sony繼續堅持落去 美sony蝕得越甘 日sony就越有機會掌返權

Karen 講兩句
依家twitter班人已經吹梗風話日本都俾woke撚入侵埋(SF6啲新角)
得返中國game先係最後淨土
事實係有班人見到角色畫面連機械人都有pronoun已經熄晒火
市場landscape不停變
畀人質食咗咁多屎,乜都blackwashing,望住啲game逐一被騎劫,又爆埋Sweet Baby啲勒索手法出嚟,仲期望玩家心態同當初一樣?

班dev就和味,做足鴕鳥八年,推完自己agenda,有錢落袋,有埋受迫害嘅光環,依家拍吓籮柚就走得,繼續用DEI呃飯食
最傷害DEI嘅就係呢班濫用DEI嘅撚樣
完全唔知又有隻咁嘅嘢,死鳩緊
啲公仔都唔靚,學overwatch 又唔夠料,玩法又悶唔創新
連登block夠2000個人仲好玩
韓國先係 中國game都係抄日系 萌樣
韓國game先夠敢死出到勁撚大波白滑腳長瘦腰 唔止劍星 仲有好多仲誇張
唔係咁易啦,唔好玩都係會棄game
仲keep個工作室?
日本仲有淨土
嚟緊暗榮隻新鍊金工房
果條友好似係contract 工黎
完左就會走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞