Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
有skin露下肉會更好
horizon2 未到太嚴重咁woke
加上一代算正正常常(雖然都有偷woke)
係DLC開始唔扮
Reddit講真話俾人ban鳩哂啦
IGN: This game has bright future
因為第一集已經整醜咗個 model

https://youtu.be/rYLhBA-PQYE?si=bcdjgkIrME9xOjm4
開左有冇8日?
Horizon 2開頭都預左炒冷飯
但玩落爽感仲正過1代, 武器又多種類, 啲怪又出色過1代
係farm材料悶左啲
1代贏2代真係贏係劇本度
23/8出
搞到咁其實係歧視緊靚仔靚女
係到洗地
明明佢地兩隻係始祖級
Apex係撚關woke角色事咩
外掛,網絡延遲,彈game,EA咁撚多季都未搞好,淨係識吸血
上季諗住改通行證要玩家用真錢買無得用apex幣,搞到一大班玩家係steam留負評+退game EA先識收返
Lgbt 既大勝利
6年=72個月
18月/72月=0.25

聖歌真正用於開發嘅資源得25%

呢隻肉酸特攻 再吹大啲丫笨
咁似某台
你由幾時覺得EA 會捉外掛同fix bug
玩1942果陣已經識EA 叉撚住every things
因為呢隻再少人玩d
哇,D人好7

我覺得藍色嗰隻嘢唔知乜撚嘢好核突
柒撚到比緊賽都有選手比hacker hack
根本好多都無真係玩過, 只係夾硬搵其他驚落水好似有說服力d
玩過都知2代整得好過1代, d人就吹到隻驚俾woke整死左
tlou2你都仲可以咁講, 但我真係唔知關horizon 2乜事
horizon 2成隻驚你數得出係"woke"既得女主個樣
同埋dlc個les romance, 你最多話佢夾硬, 但點搞爛成個劇本?
銷量又唔係好似tlou2咁最初400萬停滯不前, 又賣得快過1代
係點樣俾woke整死啊到底?仲多dei野既蜘蛛俠2都無事啦

呢隻同no man sky比真係睇得出邊個真心整game
咁仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞