Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
求下sony 唔好炒人
會地失業會污染其他公司
你係睇到woke撚主導就pass,我係launch前睇trailer完全睇唔出同OW玩法有咩分別,而OW係我已經數唔到幾多年前玩無耐就厭而唔玩嘅,咪係你有woke所以唔玩,我有根本唔woke都唔會玩嘅睇法分別原因
最大獲係品牌形象呢啲幾錢都買唔返我自從tlou2已經對罪大死心轉會
個朵臭咗做咩都曬氣
資源重用當新game出都仲好
比留言一定go woke and go broke
入去做先正
咩都唔洗諗做隻左膠角色夠柒就得又有人工收
計埋收購間垃圾工作室
輸左2.5-3億鎂 濕濕碎就一定唔係架喇
差黑人武士,只要佢收埋皮sweet baby應該都好快摺埋
ps5加價cover返
唔知班Woke撚 二次woke未
5億美金 就係 用係呢幾日度
得死忠買
日本人都開始叫人轉會pc
罪大遊戲部已經進入死亡迴旋
一定得,valo掂就係因為啲人掂
concord 應該會成為woke 失敗嘅經典名詞
事實證明d SJW 係唔會打機嘅 就算打都唔會支持呢d政確game
Valo掂係因為吸咗一班玩唔掂CS嘅人過去
鬼佢俾條白皮豬執撚咗間Japan Studio
咁啲角色好睇應該都有影響嘅
劍星,黑悟空都係做左個辦
韓國,中國只要有資源都係有諗法 有實力去做game
而歐美廠有硬件技術都無用
居然可以連利益都唔理真係痴線
證明鬼佬真係理想諗法行先
即刻執柒佢賠錢係正確的商業選擇
維護server畀你玩反而唔會太貴
最貴係持續的開發成本
一直輸錢就算有幾ESG都搞唔掂啲股東
換翻啲金髮美女咸濕skin, 加返啲咸濕爆衫設定
即刻有賺
Ching你當自己一個意見係全部人都幾自我中心
基本上你用大廠大製作做牌頭, 加幾段靚cg宣傳, 一兩個角色賣下樣, 搵個BBA undergrad都識既野, 就算gameplay麻麻都會有一定人落疊啦
最多啲人差評屌鬼係之後既事
但一定唔係少人到幾日就end game
但sony竟然係比佢出世 仲賭佢上市會口脾反轉 已經知個ceo真係唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞