Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
休閒game嚟講其實唔差
啲角色有一半以上都靚
ranking就唔好掂了
營運都要使錢
不如執柒好過
個黃色垃圾桶做乜撚嘢, 有啲以為佢係女人原來係男人, 有啲角色以為男人原來係跨性別, 加埋力架, 肥矮毒柒
我係LGBTQ都嫌你班woke撚麻撚煩浪費資源唔整好隻驚
我係咪見證緊遊戲界歷史
資本家蝕。 佢地人工照拎
啲review 基本上都係話佢完成度高. 係無咩特點, 但遊戲整體合格以上. 但人設無人撐咁濟.
而且未出前已經一堆人話因woke肯定唔買. 咁都有得洗地. 仲有同連登仔洗有撚用, 同sony 洗先有用.
又?呢隻係First blood嚟咋,希望嚟緊嘅DEI woke game都陸續爆死
東亞文明係對抗左膠既最後希望
日本人對於咸濕嘅追求同熱誠,無人可以超越到
改做咸濕特攻
展示出對政治正確180度轉變嘅態度
唔知玩乜都想買隻黎試下
APEX由初期紅爆到依家都過咗氣啦,其實好多多人Game啲人都係為咗貪新鮮去試而爆紅

利申:PS4同PC版都有玩,得PS4食過一次雞就冇玩
冇所謂呀, 知錯能改善莫大焉
佢肯跟市場要嘅嘢改返好, 市場係會俾機會
No Man's Sky 咪係就係咁
Sony工業化遊戲 個底梗係可以玩
慈悲同霧子都正

講真就算奪命女紫色嘅都大把人丁

你玩外星人一樣可以正,concord個班,放落垃圾桶都影衰垃圾
2077都係啦,由初期多BUG到恐怖依家先整好咋

不過都已經勸退晒好多人
唔好登呀
日廠近排好似都搞緊dei呀
ching你識d野,而家出game一定推一堆週邊,sony 應該準備賣醫療用品,特別版拐杖,限定版輪椅,夏季限定紗布,呢d咪夠做囉人地上市公司,已經唔洗做一般人生意
佢地自己出左隻垃圾桶
善堂。
成班人拎咗8年糧

跟住用啲錢來買悟空

公道
要用返呢張圖回應Jim Ryan

You, you, you, you, you. FUCK OFF
玩左幾多億話?
仲要搞8年?
依個事實咪就話哂比大家知 跟住IGN班左膠想要既野黎出,咪就係收硬皮囉
其實所謂過氣
都有十幾萬人玩緊(今季好似試過6萬)
同最高峰40萬比差左好多姐,但同其他game比算有小小餘溫

不過ea就是鳩但啦,run到隻game幾年未殺雞取卵已算係咁
之前啲打手就話Game play好好, 畫面好好
叫啲人唔好因為lgbt就抹殺咗隻好game

而家收皮喇, 就轉風向吹隻game都係一般野
game play都係無無聊聊
就算唔係LGBT都一樣會咁快收皮

但明眼人都知如果啲角色係正常人
有一兩個夠好J嘅
衰極一開始都會有十萬八萬人試下玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞