有冇跑步撚入嚟吹下水 (95) 日日都打水戰

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
空肚都跑到半馬
知唔知幾時有得報
你勁
本身有儲備 除非幾日都冇食野
全馬加碳都唔係賽前幾個鐘先加啦
記得舊年8月有達標報名
(有錯請指正)
12月跑
8月先報名咁抆水
講哩PART, 就係首推HARUN 巴
見佢朝早EASY RUN跑隻全馬零補給
佢既長課就係直接全馬cls
今日係咩嘢章?
已跑但咩都冇

其實呢兩個點拎
見到了
冇研究過啊
多謝師兄分析
留意下台北半馬
各位師兄姐,想問問跑步錶嘅問題,
想要一隻錶,俾我圍住公園跑(唔係400米田徑),
可以分圈計時,有實體制可以㩒嘅,唔係apple watch咁要抬手㩒screen,
請問有冇推介?定其實Garmin嗰啲普通款都做到🙏🏼
garmin 普通款做到
重有3個禮拜就全馬比賽了,頭先長課10k 就上岸了。想喺比賽前跑多次畀返啲信心自己,但係又唔想太長,之前好似喺度睇過有5k×4 m pace 雞精programme,有無人試過?想問吓中間係原地休息定係慢jog?
之前有無跑過比賽,近排星期或月跑量幾多?
1個月200k左右,不過有啲唔穩定,有時1個禮拜6,70k,有時得3,40k
跑過幾次半馬,pb142
見你講 10k 辛苦,擔心係無跑過比賽就直接全馬
就咁睇牌面,應該點都會完到賽?
係擔心 meet 唔到自己目標?
完賽應該無問題,本身想aim 330, 過咗今日覺得太大想頭了,不過唔想咁快放棄,所以想下個禮拜跑次5k×4, 如果到時都跑唔到5分pace 就降低目標
真係好強 salute

恭喜香港著名越野跑手張敏怡再創佳績!敏怡出戰 UTMB 系列賽泰國 Betong 140,於全長共 148 公里,累積攀升達 8460 米的賽道上,以 30:25:13 完成賽事,勇奪女子組冠軍,全場總排名第四。

賽道位於原始雨林,道路十分崎嶇,沿途也時常出現野生動物,這無疑給比賽增添了挑戰與樂趣。敏怡開賽初段已在女子選手中順利帶出,到比賽中段更佔據總排名第四位置,最終憑著穩定的發揮及留放,順利以 30:25:13 過終點,成為女子組冠軍,全場總排名第四,再次恭喜敏怡。
———————————————
📝【筆記網站】運動專題報道 🔗 hk.running.biji.co
🛍【筆記商城】運動用品精選 🔗 hk.buy.biji.co
🏃🏻‍♀️【跑步學堂】總有一班喺左近! 🔗 bijihkschool
🥇【筆記活動】特色跑步賽事 🔗 Biji Event
———————————————
#運動 #跑步 #越野跑 #UTMB #Betong140 #香港運動員

跑咗差唔多一年,終於心跳keep到120
garmin forerunner 98
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞