有冇跑步撚入嚟吹下水 (95) 日日都打水戰

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌 交ig 趕絕毒撚
擺明搵啲多followers同佢免費宣傳
冇kiptum點都稱唔上夢幻
根據世界田聯公佈,田徑運動員可以以達到世界田聯所定的參賽成績(2024巴黎奥運男子馬拉松達標成績為2小時8分10秒)或以世界排名取得代表其國家或地區參加2024巴黎奧運會的參賽資格。如果該國家或地區並沒有任何運動員以達標資格入圍,該國家或地區有權以「外咭」提名一名運動員參加奧運會田徑項目。而2024巴黎奥運「外咭」申請只適用於100米、800米及馬拉松項目。

黃尹雋先生於其個人社交平台上表示他已達到所謂「綜合性運動會選拔標準A標」,實為「中國香港田徑隊2024-2026年度綜合性運動會/世界錦標賽/亞洲錦標賽/全國錦標賽/東亞錦標賽」選拔標準。而該通告已清楚列明奧運會、青年奧運會、世界錦標賽、世界室內錦標賽、世界青年U20錦標賽等賽事,需依照國際田聯所規定的參賽標準及成績計算日期作參賽考慮。所以黃先生提出已達到「香港暫時唯一一位運動員達到田總去年公佈的綜合性運動會選拔標準A標」並非事實。同時該通告1.2項列明入選運動員必須是有效的田總註册運動員及香港田徑代表隊成員。

黃先生於2023年4月17日申請退出香港田徑代表隊,直至黄先生今日在其個人社交平台的發言之前,黃先生仍未向本會提供再次申請成為香港田徑代表隊成員所需的補充資料。

即黃生自己誤會咗參賽資格,但又衝出嚟
呢個人講嘢講啲唔講啲都唔係第一次架啦
甜筒:入左隊先講經啦
一物治一物
天子治地方官 地方官治田總 田總治黃生
佢條女check清楚先幫佢出稿都唔遲啦
同埋隊又退咗
X女 (唔知姓咩) 治黃生?
花生已完,諗住有排食。
遮係佢要跑邊場ok先參到賽?如果唔計田總會員同香港隊。都唔知之後邊屆真係睇到香港人跑奧運之前都話有姚潔貞,之後好似斷左層同埋個奧運標愈黎愈高,但香港好似追唔到咁
踏頻可以點樣提高又唔影響心率
高頻跑得快心率又會跟住高
宜加控155bpm 踏頻得150
mizuno 10月有3k 5k 10k 有無人諗住報
有啲貴
又驚十月頭會熱
跑咩都冇用
首先要瀨返掂甜總
無可避免
唯有提升心肺功能
10k有性趣
練一排再睇下點
呢排先開始練慢跑唔係好慣
之前拿拿聲半粒鐘跑完5k就算
拎到第4 5就可以抵銷返報名費
我肥新以完賽為目標
又扮肥新
未報過10k 哩D會唔會話1個鐘完唔到就唔當完賽 我仲差8分鐘
已報10k
上年玩過覺得算搞到幾好
記得有無酒精啤酒
又有小遊戲玩下
好似冇寫限時
但正常10 k應該係2個鐘
得1個鐘應該有1/4人完唔到賽
有冇人試過garmin過咗保養維修?
最近隻955成日死機
用咗先一年半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞