其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
成個post apple信徒只有多人用

方便airdrop比啲女既優勢
喺連登雙修係孤兒

利申孤兒
我反而覺得iPhone 唔user friendly….用開android第一次用iPhone,試過待機時有電話入(3字頭),想reject 但見唔到有紅色電話reject 掣,事後問用開iPhone 同事,佢話連按兩次power掣就可以reject,我仲問佢,點解我用緊電話時,有電話入就有紅色電話logo可以reject ,但待機時就冇?佢叫我自己問Tim Cook
傻閪,要影大合照,一定用 Samsung 啦,幾能時輪到你 iPhone?

影完用 whatsapp 原檔分享,檔案內容都不會轉換。仲可以傳 exe, iso, zip.................你張 jpg 丟去食屎啦

蘋果訓練到你個腦得一招喳~
“邊部iPhone影相最好”
出呢d post 都係an 毒撚黎
iphone 用家根本唔會care "優勢"

如果你指開Chrome Flags 開個experiments

我試過係唔得
idogs不願面對
你都可以用AN機方便同d仔仔溝通
黐撚線你出過街未,不如你話大合照一定用小米啦傻鳩
反之亦然
我買An機買到窮,之後貪佢Trade in好抵先買Iphone
不如講下邊個位要研究?
用部手機咁直觀都要研究應該係弱智
毒撚騎劫真係死因
其實 Samsung 好多時都貴過 iPhone
仲要用 iPhone 既通常幾年先換電話一次
年年都要上連登問換唔換機好
換機又要 tradein

用 Android 就年年換 (因為慢/壞/爛)
仲要舊機通常唔會 tradein 當後備機
識加減數都知用 Android 貴好多

除非你用D cheap機
最有用售後

蘋果天才係咪識叫人洗機、換機就得
https://lih.kg/3159175
user friendly?
教主未死嗰陣就係
嗰陣嘅ios真係贏an好幾條街
但係到gay cook上任之後
ios唯一優勢就係教主儲落嘅信仰
幫父母都換埋iPhone
唔洗隔兩年又要幫佢哋換電話又要重新適應過點用部新機,學唔識又忟你唔教佢,小左好多煩惱
聽過啲追開星既會屌部S2XU
其他既一律只諗唉瘋
所以啲差佬會喺到同你慢慢1234 0000咁逐個密碼試
以前用android 有一期壞機拎女友iPhone 舊機暫用
之後出返android 用左半年見出新iPhone 就買左主力
而家會買android 當打機用
已經聼得出你班fRiEnD咩質素
唔緊要啦,iPhone 做得好個生態係事實,因為咁樣無大合照咪由佢,你既生活係應該要質素,唔係Airdrop
有Apple Watch真係唔駛轉
我咁靚仔就算冇airdrop 啲女都會搵方式send比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞