其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
依家d ifandog日日ff全世界都用ios
唯一諗到係售後
屌你呢條fake news仲要講幾多次
萬年20W充電,就算Pro Max最高都係得25W
仲要FF到全世界都只用airdrop 傳相
iphone有airdrop,就算1W充電都得,An狗有100W充電都冇人理

明明法庭文件寫到清清楚楚
你班idog係咪冇咗主人會死?

狗就係狗,唔識做人
永遠覺得其他人都同你一樣有主人
我見最多嘅毒撚
iPhone+日文界面+動漫女仔wallpaper
其實真係唔會用airdrop send 相
朋友中一定有人唔係用iphone
如果你因為用唔同電話牌子而杯葛個friend 既話
咁呢d friend 唔要好過
其實你post有關法庭文件報導條link可能實際啲

同埋點解iPhone點解俾人屌垃圾咁多年都仲未死
某程度上因為你都仲用緊

An狗:。。。
佢自己講睇返法庭文件先知點破解
原文喺立場新聞
點搵返畀你
我樓上講過 呢啲叫做無效社交
呢啲gathering 會啲無關痛癢嘅人接觸 有痛癢就一早交換咗ig / WhatsApp
人嘅惰性就係send上group先算 懶得逐個揀send畀邊個
除非本身俾人暗中杯緊

我見過有個男仔俾人杯到七彩
冇加入group 要用airdrop收相
我用an機就喺小圈子group同ig收
我心諗 你知唔知你俾人杯緊嫁

屌你老味咁多年嚟99.9%比較post都係班an狗開嚟引戰
然後你夠膽死調返轉講
呢個post已經係an狗開
你隻an狗真係顛倒是非指鹿為馬
現實就係你班an狗唔敢出聲先至要連登大量開post
時序係點先?
講呢翻說話係講睇咗法庭文件之前定之後嘅事?

明明法庭文件寫到清清楚楚
你班idog係咪冇咗主人會死?

狗就係狗,唔識做人
永遠覺得其他人都同你一樣有主人
其實你post有關法庭文件報導條link可能實際啲

同埋點解iPhone點解俾人屌垃圾咁多年都仲未死
某程度上因為你都仲用緊
佢自己講睇返法庭文件先知點破解
原文喺立場新聞
點搵返畀你

文件2020年年頭
條片2020年9月
同埋法庭真係可以講自己撞password入到部電話咩?
如果要砍手指 滑動式同輕觸式咪一樣要砍idog邏輯
以色列套野世界出哂名
就算係窮舉都繞過咗錯pin會鎖機呢個機制
佢用其他pin破解都只係時間問題
死撐破解唔到根本就係盲撐
上面有一隻啦冇人加佢入group 自卑到
三星Kam撚真係好難溝通影撚衰晒An撚。叫你搵份法庭文件出嚟又搵唔到,人哋第一身親口講出嚟你又唔信,幾廿歲人日日活喺自己世界以為三星強大但日日俾佢撚,真係社會最底層
1W充電
點解係都要覺得其他人都好似你咁要一定有個主人
要走去盲撐護主姐
似返個人得唔得
師兄訓左有冇10年?係咪2014年訓到而家?

告呢D政治示威嘢,幾九唔搭八都得啦

告襲狗講唔出襲邊隻狗,亦冇狗認投,罪成。

四隻狗口供唔同版本,叫冇夾口供誠實可信,罪又成。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞