其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
用1TB 玩唔到 激 個食字
係弱智先覺得辛苦
你鍾意機用人無問題㗎喎
btw有幾多個ifandog 真係識用部iPhone
大撚把連個相機點影好一張相都未識
成日拎住部電話問人呢個係點嗰個點搞
係坳都唔使坳
跟本用iphone既人就係會繼續用
晒氣啦,得你自己以為 iphone 係全世界,iphone 唔做俾你, 你就企咗係度on99,你咪繼續自閉囉

Android 世界天大地大,Open Source Matters

An 係神 system,只有你諗唔到,無佢做唔到
得你最醒但收唔到相,跟住死狗咁叫人用iphone係whatsapp share返
你唔裝其他app 唔經server 嘅情況下可以 android send到俾人iPhone?

唔好怪人話用Android係kam撚 你呢啲自私仆街嚟
樣衰過陳冠希小小

啲女合照完直接擺上IG就算 都冇問過我
呢個已經用用咩系統無關
人係弱智嘅你俾咩佢都係唔識用㗎啦
唔用 airdrop 就自私,你都幾痴線

An 大把軟件可做到,乜檔案都傳到,你就睇唔到

講真,我科技用得好過你,你嬲都無用
想欣賞下巴打點靚仔法
無咩優勢 係覺得用an等於柒
係係係
你真係勁毒
隔住個mon都feel到浸亞氏保加味
其實睇身邊人用咩多啫,我試過成班friend用android,得一個用iphone,用quick share過相,airdrop嗰個咪一樣收唔到
咁請教一下,你唔裝其他app 唔經server 嘅情況下 iPhone 又點樣 send到俾人 android 機?
以你 logic, 咁用 iPhone 又係自私仆街??
我由頭到尾都冇話Android做唔到,Android share係冇人用,佢做到又點,share function要普及先有用,你收唔到airdrop d相就係收唔到
個女仔幫手揸AN機自拍但唔識用 嗰時會好尷尬
想知邊個位需要你整色整水先用到
原來你班朋友約食飯個Whatsapp group冇加你入去
而家個topic咪講緊有咩優勢囉
實際上一圍埋都係講AirDrop

剩低嗰個 即係我 都係死死氣買部SE收相用
佢哋會話成班朋友都用an機,上面條友話大合照一定用Samsung影相cls
好笑, 你話影相一定要用 iphone 影, share 相一定要用 airdrop 喎

笑死

我用 cloud 又得,wifi direct 又得,whatsapp 又得,signal 又得,藍鷅又得,用 USB 都得

我仲要 share .exe .zip .gz .doc .xls .ppt .mkv .flac .raw .jpg .bmp 你吹得我漲咩

你咪玩手指傳 jpg 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞