其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
係都TG group啦WhatsApp咁廢
條女弱智姐 你陪埋佢弱智
現實9成iphone用家既世界根本唔會出現An機
An狗就相反
明明用緊An機 日日要諗住iphone
你開心就得啦
其實ios嘅人多數都唔用tg
年青的我都笑過人用Motorola唔用Nokia….
完全唔敢係an機用銀行app
屌,我理得你攞部單反無返相機,個決定權唔係喺你度,係喺你啲親朋戚友公司同事到,佢哋一定係用iPhone之後airdrop share架啦
品牌 明星, 名人都用
我當年用完3GS轉android後,就唔想再用IOS
之前要用多個電話做公司電話,屋企人俾咗部iphoneXS都係覺得唔好用,寧願轉雙卡機,再用第三方apk做雙whatsapp,一部電話處理晒所有嘢
一定係 你啱
咪玩啦 有唔同你講啫
攞嚟睇咸group 入contact見到啲friend入晒啲J圖group
An狗會話你唔識野
An機可以拆開重新自己組裝仲安全
你唔開心關我蛋治

我用 Linux 用得好開心,好自由,科技為我所用,唔係由人指揮我應該用乜。而家係,將來都係
售後 品牌形象已贏
真,其實ios 用家連WhatsApp 都唔多用
只有iMessage
咁麻煩!都係同第二個玩算,唔啱channel
你慢慢搵班醒目朋友玩算吧
你去婚禮又開個Whatsapp group add哂d親戚入去?
通常大合照嗰陣大家就會問邊個係用最新嘅iPhone
覺得自己部Android影得幾靚都好,都唔敢攞出嚟啦 。
真 日日用tg send file
其實我一直都用andriod銀行app,不過因為android開始唔比cap圖先轉iPhone ,但從來唔覺用android有乜問題
講得啱 你將來一定好開心
我會自己坐埋一邊
毒撚就係咁

os 穩定好多an機用得耐好易死機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞