其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
HD都係壓縮嚟 係都講send as file
我Spotify YouTube music都有訂,cd都有買隻碟無串流/唔啱區咪要入歌中島美雪已經係例子
2024 年, youtube music遙遙領先
乜鳩an 底呀on9仔,兩個唔同OS黎,柒左就認啦
中島美雪/大部份日歌可以試吓mora
Apps好使好用
買得cd通常一係收藏一係對音質執著嘅啫
收藏唔會拆,音質嘅dap
android 14 之前連登彈apps 事件都冇上熱門就知
who fucking care android
公道講句,中階機9成都係垃圾,因為粒U輸好撚多
我老母部A52真係廢撚到喊,但今年部A55睇落cpu效能還可以頂到幾年
利申:S20仲係流暢,但上年換咗S23
$3500買A55呢個spec真係水魚價wo
Airdrop, seciriyy, ecosystem, warranty, accessory, processor
ios冇軟件雙開已經輸
Iphone配google service既野仲好用
我記得以前係blackberry
應該華為,定iPhone?
其實Samsung 旗艦不嬲唔差
中階另計
https://lihkg.com/thread/3655728/page/5
呢個POST 得5頁就知WHO FUCKING CARE
實體silent 制已經贏晒
而家我架車 銀包 袋 各放一粒
AI大趨勢
到底封閉嘅apple ecosystem 係咪要靠第三方AI
定係唔駛AI都夠做
調返轉咁講10年都仲未挽回到人地對and機既印象
等i16定買s24好?
直接買24u啦
6.8吋大mon+紫色爽到
睇片、打機夠用有餘
唔係點逼你買pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞