其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
gay cook唯一有用嘅地方
教主就諗點整一件產品係品質贏晒同行
gay cook就諗點賣一件垃圾marketing贏晒同行
原來你100%親戚都係iphone
仲要全部airdrop都冇問題
一堆人圍住
:呢個係咪你?
:唔見你個名呀
:我個airdrop壞左
:唔識load嘅

仲要日日都有婚禮搞
iPhone 復製完可以直接喺MacBook 貼上
嗱,你問MacBook 有咩特別,我答番依個好好用嘅用途,唔好又同我講an機都有之類嘅嘢
安全

用iPhone基本上唔駛考慮部機有中毒或者後門風險
智障idog自己亂上網之後話部機唔安全
吓ios tg睇到J圖嘅咩
btw入呢啲谷用多個鬼number 都唔識?
我就唔信搞wedding全部iphone 你可以繼續吹大啲
一定有
仲會話你聽早過Apple出好多
自拍梗係男仔揸機啦,邊個揸機邊個塊面就最大,通常女仔唔會咁傻,但如果佢真係咁傻,弱智唔識用自拍功能都好正路
要唔要都罷癡癡呆呆坐埋一台
你更新咗17.4.1未?
用得耐啲

唔洗用一年年半就開始壞/lag

不過iPhone 唔買pro都可接受
夠輕
本身Fold 1用到fold 4.
點知fold4 岩岩供完就壞左,果斷轉返iPhone.
身邊個個朋友都係iPhone.
個個都airdrop, share album.
淨係我on99咁WhatsApp HD images
點會睇唔到有得unlock
唔係個個用太空卡玩TG
影相唔叫攝影師影 用自己部垃圾手機影
真係會airdrop返d相,用an機收唔到d相咪死狗咁叫用iphone收到既人過俾佢囉
去婚禮仲搞airdrop
呢啲新人ig見啦
其實你自己可以唔DOWN 第三方APK
唔支持個unknown source apk就唔會裝到
如果結婚影相,影完相逐個逐個airdrop 返都幾唔得閒
正常兩邊都有部
我手機copy完iPad MacBook paste 到
o係一班果粉眼中,天下間只有 iPhone 有影相功能
咁一定唔會
爭在幾時先收到啫 唔係iPhone嗰啲
試過耐到人哋唔記得 要喺IG問
就咁IG send張壓縮咗嘅嚟
電子白痴會識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞