其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
淨係少D機會中毒同保值, 已經吊打an 狗啦。 雖然android 功能好似好D
嘈咗兩日仲嘈緊
嘈咗幾年喇
十年以上
每日開一個post可以永續
保值
仲要嚟嚟去去都係嗰啲point
成條thread 都係人身攻擊
嘈黎嘈去都係毒撚, airdrop
藍芽音質。
IPHONE仲用緊AAC 一聽就覺得差好遠。
其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?
https://lih.kg/3658657
呢個post
其實想講下google photos
google photos 實在比icloud photos 好太多
而家用緊iphone 都要特登用返google photos 黎backup 相
引戰狗就係鍾意開呢啲po刷存在感,咁就刷幾十頁,萬試萬靈
idog未體驗過唔明
到時Apple出就奶到雪雪聲有邊次唔係咁
idogs唔開post引戰咪冇事發生
紅色大字就以爲自己岩
Apple ip6個代第一出大mon 機已經成堆人狗衝
係一大堆即刻轉會
有雙sim卡冇軟件雙開係絕對係失敗
呢樣冇人反駁到
唔講雙開 講split screen multitask
ipad有 iphone pro版都唔細部 總之就係唔比你玩
用慣iphone根本唔會轉會
iPhone未出大mon時,idog會話大mon唔可以單手操作…iPhone 未有120hz時,會話120hz食電…iPhone 未有快差時,會話快差傷電….
我有朋友一直都係咁講,直至見人部S24U影相咁正,咪又買咗部話雙修…跟住連佢自己都話,依家用S24U多過用iPhone
珍, 雙修過先發現都係an 好過ios

ios 都係剩係得返個ui 順續航力好d 同faceid
珍呀
其實customisation 同multitasking apple係俾唔到
Samsung 如果搞掂埋個動劃根本冇乜野係差得個apple
發覺用an機既女一般都冇咁俗氣
用iphone既女濃妝豔抹成隻雞咁
你知唔知我想表達啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞