其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
iPhone
文法
你係咪唔記得東張西望單野
d 人張statement 係出apple pay
G鋒:???
iPhone對女最大好處 可以影醜人 然後p靚自己
請問呢啲咩活動嚟
去嚟都浪費人生 金錢
大個仔啦 要拒絕參加無效社交
樣係天生 當佢不幸
髮尾開晒叉 條眉似粒豆 牙齒唔整齊
典型嘅毒女
an機用得耐,一定就會lag 呢個係解決唔到問題
an d app 個個設計框架都唔統一
東一舊西一舊
全部好似半成品咁
一開見到都唔撚開胃,叫人點用
稍為對美學有少少要求都用唔落手
香港d售後比人濫用 而家已經冇售後啦
Android 未有touchid果陣,an狗話會俾人斬手指
Android 未有multitouch 果陣,an狗話用法差唔多
Android 未有nearby share(airdrop)果陣,an狗話唔需要,用google link share 就夠
Android 未用翻tsmc fab果陣,an狗話電話cpu/gpu唔使咁勁
Android 未有堆私隱加密功能果陣,an狗話無人會偷小人物資料
888 8G1比人屌到pk喎

Android 未用翻tsmc fab果陣,an狗話電話cpu/gpu唔使咁勁
有人屌同時依然有人死撐夠用
三星出埋gos限頻都有人撐
係,好撚煩
係咁airdrop airdrop,除咗airdrop係咪冇嘢可以打飛機?

已完全封鎖條撚樣
我唔明ifandog點解咁執著airdrop
無謂出席一場gathering 你唔加佢ig /WhatsApp 或者人哋唔加
人哋暗中杯緊你不自知咋
得連登ifanboy先會比較人地用an定ios
佢地自己番去現實敢笑人地先算啦
佢地去返工個陣,會唔會同事/上司講
你唔用iphone, 我點用airdrop send野俾你
返工唔係用whatsapp teams email 咩 就算幾急都係whastapp 搞掂
你真係覺得iPhone 有fingerprint會早過android?
Macbook唔同意,除非生產力上比較,如果一般群眾一定Windows,Mac打到市場上所有遊戲先講,我會推iPad先
an 機本身就係多低端人口用. 睇下小米機既post 有幾多負評就知, 點會唔人身攻擊, 因為好多本身都係狗, 狗咬狗. samsung 咬小米, 小米咬sony
你真係覺得Touch ID 前甚至同年 任何 fingerprint功能 同 Touch ID 有任何可比性?
依家An狗開始 FF 啲上司用android
黃之峰一早喺YouTube度講咗佢用4個字仲要係8964呢啲反中亂港數字嚟做密碼,俾差佬秒破你呢啲三星Kam撚唔該得閒唔好剩係匿喺連登,呢個世界好大,睇下外面啲人用緊乜,唔好日日自閉打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞