其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
一開ig就見到人地po 但等咗成晚都仲未有人whatsapp返張相俾我
你話要用iphone對比an機
但如果你先假設iphone係唔存在
咁比較乜9呀
AirDrop唔係軟件野?
鍾意用咩咪用咩囉?問問問,咁大個人手機都唔識買?
但iPhone 15普通機用25w充電,變相佔據充電器嘅時間會更長,更加突顯優越

#曲線
開得呢啲post嘅人係唔會理我哋呢啲雙修人
佢哋只會繼續互屌 同遊戲台Xbox PS Switch一樣
喺後生女眼中用An機=Kam撚
Macbook + windows + ipad + Samsung S24
3修
聯絡人 backup 全部跟google drive 無野放icloud

最廢就係 window 生態 迫人用365 先會用到佢個生態
停留係10年前 因為部機真係可以用10年
硬件真係贏9條街
但os ui真係有浸柒味
用唔落手 有時ig見到啲an人個emoji都有浸柒味
你啲朋友對你都有問題啦傻閪
仲要係少到唔需要用group
面對現實啦戇鳩仔
你喺港鐵巴士望下啲學生妹學生哥用咩機囉,大把Android機
香港好多人靠銷售Apple產品為生,佢哋好樂意用工餘時間上連登及其他社交平台引導輿論。iFan變偏執戇鳩嘅iDog就係因為依班人造成

睇你反應咁慢應該係被引導嗰班傻閪
唔知你假膠定弱智 Apple嘢冇佣 好多商場又刷唔到分
竟然講靠賣Apple嘢為生
其他機先要落力Sell
安心出行都識用啦 被迫用咪又係識
標點符號呢樣的確係冇
但如果係用英文嘅語音輸入係非常快 可以口講標點符號同埋send delete clear undo

iOS嘅中文語音輸入係真係殘疾到用到屌老母成日都認錯字 唔係淨係得我講
同埋我用緊中文語音輸入 如果想夾雜一兩個英文字 佢成日都認唔到 俾返個一樣讀音嘅中文我就算

當年iphone有硬件漏洞checkm8 識上youtube睇片跟住做就破解到 使撚撞密碼
香港好多人全職工作的確係賣Apple產品,有乜都出奇。
Apple專門店冇佣,其他authorized retailers都有佣。就算冇佣,編幾多更,有冇續約都睇銷量。
又要追銷售額,又有存倉壓力。
討論區及社交媒體又有影響力。
唔知你想否定啲乜
你敢講以上四百幾個留言完全冇一個留言嘅人嘅工作/業務係同Apple產品銷售有關?咁撚天真都有
你係打手定天真嬌
如果咁講你更加似打手用咁大段嘢嚟護航
你咪去電器鋪問吓邊部多啲佣
你係咪想大大聲講喺香港所有銷售Apple產品嘅人都唔會有佣金收入
冇佣但有其他賺錢方法studio A嗰啲咪留機後門拎去炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞