其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
講部機有機會係三叔贏嘅

講售後 淨係天才吧已經贏幾條街 服務好 明碼實價
香港三叔直頭黑店咁款 又屈人為 又偷睇資料
不能認同更多,單手操作,an機一定好過iPhones
部機好用啲
得你一個覺得係缺點
大家根本唔care
你whatsapp張圖我一樣睇到
發哥whatsapp 左你未
等我Drop張相俾你,然後你叫人up 返去 whatsapp group已經好唔方便啦,咁都唔係缺點?
拎出嚟會有女埋身
send上group 就一次過全世界收晒
airdrop 仲要慢慢搵
搵到仲要等佢收
真係好方便喎
就好似以前同台SMS先有Frd 做咁
唔同 system 本是不互通,無咩缺唔缺點,攝影朋友用 Android 機影相,share 完相俾其他 Android 機,iPhone 朋友開住 Airdrop 都係收唔到,咁又係邊個的缺點?
我做你個friend 應該一早屌柒咗你
send 上group 啦仆街
我就係講緊Android做到都冇用,根本唔流通,同朋友同事親戚影合照只會問邊個部iPhone好啲,之後用iPhone影再airdrop
全中

應該係用Android 嘅朋友嘅責任,一啲都唔體諒我用iphone 嘅
#曲線
得你用android, 收唔到就唔好要啦,又要up去‎WhatsApp group 麻撚煩
以前啲an機真係好撚柒多問題
用到咁上下會lag係常態
用過一部HTC One
有次仲lag到hang機del撚晒啲相

之後換咗部LG V10
整體唔錯影相好多人讚過靚
而且雙mon設計幾創新幾有特色
但用到咁上下就倒水到痴線

後尾頂唔順轉iphone 7p
用咗幾年到而家都好滿意
好後悔唔一早轉
好有道理,等我叫上司老細send 更表唔好用WhatsApp , 用airdrop 出更表同收假紙

雖然有可能因為出左去做嘢見客收唔到
其實講咁耐得airdrop 係咪冇其他野值得討論
講緊影相,咩更表啊,九唔搭八。。更表同相都唔識分
睇嚟你唔係弱智
你係腦殘
我都覆過你我雙修
仲要拎住部電話等drop過嚟就真係麻煩
睇嚟你都係麻鳩煩到無friend 先可以ff到自己去過婚禮
因為個腦殘諗唔到其他鳥
非引戰 以前an用兩年必lag 依家仲會唔會
你雙修關我撚事咩,我屌鳩an撚要人up 上WhatsApp group麻撚煩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞