其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike

android 機永遠有陣柒味,最中意機身起角
功能上係無咩突出,商業上非常成功,可以綁到你轉唔到會
求下你追post 睇到我好尷尬啊
人地問題係比較兩者軟功能同硬件
將中意用iphone 既理由放入去做咩
產品基本資料對比 都唔會寫個人觀感落去
好多 Android 機係幾垃圾架,由其低階機,不過 Android 係有好多好多好多機款,你可以拎幾部唔同牌子既 Android 頂級機試試再討論
假如只係一直自己用住iPhone,完全唔會去睇/試 Android 機,然後就話 iPhone 更強,咁唔駛討論,咁樣只係想聽自己主觀想聽既野
kam撚用完iphone唔係kam撚?
其實我係真心想問你Vivo 100pro收音質素點
你打成大段野都係答非所問
人地咪有講Apple Pay, AirDrop, 售後, ecosystem, 配件, MagSafe嗰啲嘢
係啲Android fan否定哂呢堆嘢然後話啲iPhone用家講唔出iPhone有咩好
因為我電腦用緊Mac。完
Airdrop
首先我唔係 Vivo CS/代言人,而且就算我講,你又會覺得有說服力說服到你咩?
我咪講左自己去拎上手試最清楚囉,伸手黨
你都已經有左講左出黎都無人信既前設
咁你#564做乜9
思覺失調?
用iPhone代表住尊貴既公屋族身份
你已經kam kam地啦
班an狗唔敢面對
個保養維修服務真係世界級
個qc根本設計到一過保就一大堆問題
代代款款都有大大小小唔同問題包羅萬有
但一定係過保就準時出現然後高價維修費
#564 講既 zoom、鏡頭係規格,係客觀事實,收音有主觀成份,亦受環境影響,兩樣野有分別,留意返
本想理性討論,你就下下要人身攻擊,果然係無法同果粉理性討論,自己活在自己世界
仲有3叔DNS3咁多版都未有人講
咁an有乜優勢?
呢條女本身都好kam
輕唐咁
總之依家無人想理an撚呀, 自己聚會完死埋一二乞相啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞