其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
Anya Taylor fans 表示……
應該係 note 10+
換機換到都唔記得邊年打邊年
有grp, 但嗰陣whatsapp好似冇HD
Apple=弱智
An=正常人
反an嘅idog=對電子/兩性關係冇sense自以為可以用iphone就可以脫毒/有人睇得上眼
易過教佢開個 whatsapp group再add哂d人入去再send原圖
喂無端端唔識load嘅

邊度開air咩drop呀 你同我搞

我個藍牙壞左好耐啦
上年先有得send HD
啲人幾年前都轉哂會啦
三姑六婆又一定識 Airdrop 架,乜都唔識,淨係識 Airdrop,果粉係會咁樣諗野架嘛
之前用完an之後換ios
轉完覺得的確舒服好多

之後而家轉咗用samsung摺機用咗兩個月左右
好想快啲轉返ios
想等16

利申 前14pro用家
Life Saver

明架啦,an狗繼續FF啦,記住影大合照舉手話用我部an機影
AN機同IPHONE都可以嘈一餐人身攻擊埋
連登真係

最多咪可以話IPHONE二手價企得硬
用到咁上下賣返出去都值錢
AN機一手絕對係水魚價
二手一年半載已經劈到5-7折
所以2-3部二手AN機等於一部iphone

你放棄啦
條友都唔係討論嘅
佢只係要iPhone 世界第一
認真問邊鳩個會想要大合照
條友係咁話原圖原圖
whatsapp send出嚟都未必睇啦
仲有婚禮又係
係咁話要搵返出嚟drop過去
就算有時間都唔得閒招呼你張相啦
唔好講好多時新人部電話係喺兄弟姊妹度

我雙修咁多年
有人問airdrop 我都係叫佢send上大group
真係從來未聽過有人會話得airdrop
我真係好想知佢平時同咩人圍爐
an機用緊100x zoom ..
得啦知冇人記得你 冇人加你入group啦
婚禮攝影師用iphone影相
全世界都要用airdrop
姨媽姑姐全部都唔識用Whatsapp 但偏偏識用Airdop仲要全部都係iphone仲要冇壞
全部都好care啲相係咪Full res唔係Full res就唔收
iPhone用户表示,唔識用an機
算啦 優越感係主觀
同佢地講係哂氣
條友其實冇去過咩婚禮全部都係FF
基本上用上手好多野都好過an
講咁耐都駁唔到an機收唔到AirDrop呢個缺點,係咁話airdrop冇人用,whatsapp都做到
我有問同事,iPhone 15pro max同你之前部13pro max有乜唔同,佢話動態島同靜音掣….跟住話冇乜分別
正常,因為真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞