其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
LG做到你講嗰樣不過執咗
部g2仲未死
跟住g5個玩法明明係完美
但g6之後 我堆配件變曬電子廢物

而家samsung都連續幾年一樣樣
啱啱先買s23 Ultra應該有排用
#143個堆係咩
用部手機用到咁辛苦為乜
講真有幾多人鍾意整色整水
方便易用先係大多數用家追求既野
Whatsapp send 相可以 HD send 架喎,係咪唔知有呢個功能 ?
傻仔,係你話大合照一定要用 apple 呢個前設,你弱智的嗎? 用 iphone 影人?影草還可以
IPHONE個IOS咁撚順
一直有玩開就緊係直觀
但係有好多人真係弱智唔啱用an機
對佢哋嚟ios先係最好用
佢哋嘅設計就係弱智都識用嘅電話
冇人理你就咪撚影啦 成班都弱智
Airdrop 對於 iphone 用家係方便既,但點解個個果粉都 assume 影相果個朋友一定係用 iphone 影相?? Android 機都有機係影相靚
成班毒撚同基佬講極都唔明

任你吹到an機點勁都好
條女同班女仔fd一日仲用緊iphone
直男就好自然跟埋用iphone架啦

比你拎埋本說明書出黎同我講數據講數字講功能
做乜9

電話既最重要既功能係要黎方便我同其他人互動
4096 x 2692
如果係都要拗 咁我寧願tg send as file
我用android都忍唔住問
你開個airdroid做乜
Airdrop阿 唔係airdroid阿
兩者功能,定位,用家都唔同
見你咁落後,教多你一樣嘢,知唔知 airdrop 來自於十年前手機邊個功能?
想欣賞下巴打點靚仔法
2手價
無咁易壞?
AN機用唔用到3年
你都好笑,要100% 先可以比較? 200% 就唔可以比較?

airdroid 係用手機同電腦最佳配撘,咁都 hurt 到你呀,你話你用 airdroid, 我怕你都係我講先知
果d 係 an 機撚角度
iphone user dont fucking care
買電話係為左二手價?
因為果班人無朋友/無正常一般成班食飯airdrop過
本身無airdrop已經排除左呢啲人係圈子以外

有用apple唔代表有乜野優越感
亦你老母咩香港後生小小嘅正常人,有撚人用an機咩
你呢啲毒撚一定係現實冇人send相俾你
睇完你咁樣介紹完個airdroid 啲人都走晒
你咪叫你d親朋戚友,公司同事轉用andriod之後再次以gathering開個group save哂d電話號碼再share d相囉,睇吓有冇人理你
啲果粉,唔知咩係 WiFi Direct ,見到 airdrop 傳到張相就性興奮了

An 傳乜都得,只有 iphone 做唔到

好嬲好嬲
做人做到你咁自私真係可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞