其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
得啦 知你班friend冇加你入group啦呵返
咪再係度FF婚禮人地趕住同下一圍敬酒仲同你企係度airdrop
收唔收到呀
唔見你呀
你由佢FF啦
戇鳩唔係用新人部機影㗎傻西
你都戇鳩鳩 開個wtsapp group乜柒都搞掂 舉埋啲例子完全無可能發生係現實黎打飛機
邪教真係邪教 痴撚柒線
平時做嘢影相要插SD卡落macbook AirDrop俾個客
毒撚嘅諗法真係好可怕
婚禮係有攝影師..但係賓客都一定會用自己電話影相 。
兩樣嘢有衝突嘅咩
你同你姨媽姑姐又開個whatsapp group?
屌你,唔好衝出嚟柒啦,an機毒撚真係出多啲街好唔好?
你係弱智唔識整嘅放個天氣落頭版都係“整色整水”㗎啦
唔通同人講你弱智唔識搞咩
會唔會剪完條結婚片然後airdrop 俾個客

同佢講:唔好行開啊,airdrop 會斷開架
其實一個人要用到嘅時候就會學識
可能你冇試過教屋企人用電話
佢懶同唔想學嗰啲就永遠都學唔識

但係佢真心一定要用嘅話好快上手
賭波 TG睇鹹嘢
班友未去過婚禮,因為冇人請
新人影完唔洗收相?
定係你個Airdrop可以屯門drop去將軍澳?
新人影相但唔叫攝影師影?定係個攝影師都係用iphone影因爲iphone影相最清

乖啦 FF完就早啲訓 咪駁嘴
原來連你姨媽姑姐都冇加你入group邊緣人
佢自己一個人既工作模式已經代表晒全世界,係勁既
sor佢哋係會問人點搞
之俾埋部電話人叫“你幫我搞”
班白痴係永遠都唔會學
會學嘅就唔係弱智啦
AirDrop而家update咗行開唔會斷
真,我都係an機轉會,以前Samsung S4 note 4嗰啲唯一優點就係跌唔爛舊電半年內打柴,換極都係咁,部機又lag。而家可能an機已經好過iPhone 好多,但係用電話都係方便就得,冇咩特別令人一定要走嘅原因正常唔會轉會
用iphone咪收到囉,仲洗鬼加入group咩
Android今時不同往日
Samsung s23用家表示 好暢順
我會話配件,由Mac、Airpod、Watch,樣樣都可以買一餐
不過近呢一兩年開始無新意
無痛換新機
乜都唔使set 過
idog邏輯真係好可怕
咁賓客係咪唔洗比返相新人新人隨時袋住電話收airdrop?
定係Airdrop可以跨區send
如果唔關新人事 講婚禮例子把撚咩
咁我一定要學上面數字俠-歷劫歸來用airdroid了
究竟你噏緊乜鳩?講緊賓客用iPhone影嘅合照呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞