其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
Tesla OS 咪又係an 底
佢個map同邊個整合
Idog既反駁真係軟弱無力

除左人身攻擊 仲有咩論點
我唔知一街人都用緊有幾身分像徵
iphone 無得就咁入歌,相簿無得分file ,可能仲多煩惱
2024仲入歌 Spotify啦
記錯姐,就變打手idog
文革咁
有時真係唔係我想歧視…
點解啲虛榮心咁重既人唔買samsung黎炫富?
你唔好幻想佢地係手試
用機試好快
大把外國Tech Blogger/ YouTuber依加都仲會出comparison,科技產業離唔開競爭,有競爭就有進步就有比較,比較都屌?

點都好過你呢啲只係識得label同貶低唔同OS嘅user嘅傻尻。
whatsapp send HD相已經解決左
仲洗乜AIRDROP
點解你會覺得依家Apple 有對手
對上一部全年賣得多過pro max /pro 電話係咩?
不嬲都係咁
講銷量講市佔會同大陸機稱兄道弟android 世一

一出事就光速割席笑鳩人用低價/大陸機
Find 功能救撚左我部iPad
有次Check out酒店漏左
行左出去唔夠100m 即刻出個提示
威囉
疊馬囉
英雄主義
今時今日仲咁執着自己入歌嘅
通常都係個堆下載開心版個啲人
會自己rip cd或者買hi res歌嘅人多數dap
電話聽得歌九成串流
連串流都唔用要經常自入歌應該得堆盜版賊
Linux底同an 底係兩回事
GM 新果個俾人鬧到閪咁就係an底啦
Linux底同an 底係兩回事
GM 新果個俾人鬧到閪咁就係an底啦
android spotify 有apk,唔使比錢
一定要賣得好過iPhone先有資格做比較?你敢講iPhone所有野都做得好過對手?如果唔係點解唔可以比較
同埋依加係講緊比較有咩問題喎,你講唔講到?
香港地你唔用iPhone =異類
男人都仲好
女人用an機基本上注定單身
至少香港地現象係咁
後生一代靚妹基本上冇人用an機
其實講到口臭
根本係羊群效應/同埋認同感
成日話咩an機唔襟
自己部note9(後備機)用左5年半都未壞
啲人認為An機唔襟嘅觀念應該係停留左仲可以揭蓋換電嘅年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞