其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
淨係見啲an狗成日出啲傻閪對比po已經唔想用
扮鳩哂問問題
原來係傻鳩毒撚
用部電話對人有咩害?
點類比到邪教?
人地用乜關你柒事咩
其實只係apple vs 三叔,除非大陸機。
換句話說三叔對比iphone 有咩優勢
有公屋族尊貴既身份
唔見iphone 可以搵返
用ipad叫siri 搵
俾人偷咗又可以搵到
應該好多都係老豆老母換機俾部舊機啲細路用,慢慢就慣咗
隨口噏當秘笈?

嗰陣黃之峰部iphone俾警察秒破
反而周庭用Google Pixel冇事
有(日本)公司唔比an機入network
安全啲,耐用啲囉

利申:用緊iPhone 8覆你
相對保值,安全啲
但真係無咩新意,好多技術都落後Android機

iPhone用家多數唔係睇Spec, 重視用戶體驗
前Android 用家,以前鐘意刷下機。用左iphone 6s後,無再用Android機。

LG G2,G3 , Samsung機仲係主流個時,仲可以講IPhone OS順過Andoird依家真係差唔多,睇下用家喜好
iPhone有咩問題
An又有咩特別好
其實iphone用3-4年好平常,除返開一定平過an機

最勁係,3-4年舊機都仲trade到千幾二千蚊。加埋一計,可能當租機都係2千蚊左右一年。
好多人ip6 7時期轉左會
果陣an真係差

Airdrop絕對係一大劣勢收唔到相on99咁
Android早兩個月開始,好多銀行app已經唔比cap圖啦,HSBC銀行結餘你cap比我睇吓
Lisan al Gaib
跌價咁勁
除非an廠會主動回收舊機
唔係點計都係用ip平仲有身份象徵
日本唔係
用嚟證明自己係正常人
九成九女仔用
如果都冇呢?
要用部iPhones 證明自己係正常人,已經唔正常
是但啦同成班frd出街影完相咪淨係得你一個on99冇air drop
相機?
正常一部都用三四年
10000/4 = $2500
一個月都係二百幾蚊
Airtag 超強,an好難超越到,除非可以整個antag 係所有an 機都岩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞