其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?

976 回覆
71 Like 173 Dislike
認同 本身工作需要成日接觸客戶手機
有唔少客戶用緊AN反映好易壞
同埋鍵盤好難禁 同埋 操作唔順滑依d問題
好的
其實唔係偏心 係唔使照顧咁多部機
但你唔好話 淨係iOS嘅銀行app好多都寫得好差

an就要support好多版本+機海+好多唔同Resolution

iOS就要逼你update iOS 13/14以上
最近兩年 airdrop 成日虧
IOS 17 出埋bump 都係50/50 成功率
保值年年換新機iphone仲平過android喎
15 plus係電量最勁嘅iphone
重度用都一日都用唔晒粒電

A35 有120Hz但唔會打到機
就算A55喺performance 上都比唔上15, 剩係攞Hz數打飛機無意思
點解post p圖相
因為依家都仲係好lag好lag
除非上到旗艦
個iphone連se都順到仆街
係 你講得啱
其實係你覺得120hz好撚勁多過Apple吹到120hz好撚勁
A55冇8gen3 / 10x zoom你又唔講
我買得都唔會咁貴
An 機第2年就lag到hihi
究竟iPhone 撚介意人用android 定android 撚介意人用iPhone 多d呢
唔係成日有新聞話啲人嘈ios升級會慢咗咩
生活態度
你說得對
係,不過唔洗破的,唔知點解自己解鎖左
Idog: 我唔理你 總之就係用iPhone影
我個人用途都唔打機唔影相 120hz日常用嚟上網係好直接嘅體驗嚟,用60hz個mon係會kick下kick下咁。

我會打機就唔會用macbook啦。。。
升ios會慢同埋an機用第二年會lag都係都市傳說嚟
唔影響
就算得番10%成功率都唔會影響佢地

如果an機可以突破到airdrop
可以改變到部份劣勢
你份人本身係乞兒就冇人重視你㗎啦
你連WhatsApp group都冇人加你入去 醒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞