《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
Rk已經冇人

啲分勁易上

上半季點解會咁難打
金牌場 隊友好撚廢喎
咪係,頭先個隊友重生左4次都係打唔死人
強烈推薦loba同埋屁佬 亂鳩咁玩都可以上到白金
日本仔開掛仲狼撚過支麻人
日本仔太多CONTROLLER
同埋太多掛
屌你老味D人改名改做PRO果班唔該比D料黎睇下啦,之前見過VERHULST,HAL,EFFECT,仆街今次有個leamonhead玩到成個sevenhead咁...影撚衰人地個名
Destroyer2009 ok?
Bilibili_唔知咩野
以為係掛,原來係trash
邊個傻閪咁得閒入黎負皮D POST
有冇人討論吓啲角色故事 或者 愛角

最鍾意Watson Crypto Mirage三人組

我自己最鍾意Watson
份人好sweet 成日搞食字爛gag
操作方面又可以好多變化 世界top嘅直頭可以打打吓放Q令佢變進攻角
我之前都係靠Watson上鑽

Crypto好cool 佢啲語音都係trash talk多
但其實好幫其他人手 最新故事都係靠佢幫Loba搵Revelent個頭
我用藍粉買哂佢有講韓文嘅語音 喺隻woke game入面都搵到啲有趣嘅元素

Mirage係直頭有嗰種鳩feel
自戀得嚟唔係太令人反感 以假身撚人為樂
成隻角都好fun
見過Destroyed2009
有無外掛?
冇 但係幾勁
點解D 幻象要搶金頭
oregon個server易玩好多,掛又少
雖然180+ping
唔係個ser易玩好多 而係個ser真係好多真玩家
我夠膽講亞洲所有ser包括港台日坡wallhack真係當生菜食
一場有1隊掛真係冇誇張
覺得df 係差個好嘅1號位
Df 3個打法都固定哂 要誰步基本上都要換人
無人肯轉roller
optic release apex roster
effect又搞唔掂visa有機會又miss lan如果miss唔知係咪會搵番yuki番黎打
今年係na打?
咁咪凌晨賽?
又睇唔到live
final果日請左假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞