《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
見到佢由pub streamer慢慢轉型到pro 真係好撚安慰
雖然冇左d好fansy既身法 但換黎係成熟左好多既positioning
不如問rezignful點解死要用wraith
最記得係同snipe ALGS個場
https://www.youtube.com/watch?v=uhvxYFjkw00
我都唔知有咩用
仲要得佢一隊用wraith勁易比人認到
每次見到個畫面都係佢portal去人地度跟住比人打殘返番黎另一邊回甲回血
跟住隔離兩個要幫佢睇住個portal驚人推過嚟
呢d係咪叫做柒野令對方鬆懈
佢真係好勁以前我諗冇一個人估到一個炸魚streamer可以由底打上na pro league前段位

佢依家又變得好冷靜會戰時都冇乜見過會overload
我諗佢阿哥認真打都冇佢咁全面
成日見佢勁想kidnap人
好少見佢portal係有用
好心轉番horizon 再加bang caustic bh 3揀2算啦
佢portal最大作用係down咗都可以返到嚟
佢sheeeeeesh果陣成日谷精上腦玩path鳩推even the dojo果陣有時都會咁
而家真係唔會見到佢腦衝除非真係9成把握可以knock對到面1 2個自己又唔會死
佢地依家有coach佢又會睇人pov學micro/macro
有coach真係好唔同,幫你分析圈同對槍都已經幫輕IGL唔會overload
tsm嗰個先多野做 又要mark低哂d圈型點收法
又要做唔同圈型嘅rotation 又要記低唔同組rotate會撞到咩隊會睇對方pov分析對面style去制訂rotation嘅大方向
有左佢之後hal macro改善左好多
而家rk係咪冇再分上下季
sweet係咪壓力好大 講野愈來愈mean
我記得一年前佢最多都係呻兩句 依家直接屌人
再分幾季啦今季佢話會分返但依家係冇reset嘅
而家rk係咪冇再分上下季
分咗幾季啦今季佢話會分返但依家係冇reset嘅
懷疑班員工寫錯code reset rank變左reset其他野
依家打rk個進度唔知佢fix返嗰陣又會唔會唔計
原來alliance唔係全面轉去monument而係同dsg撞先去
唔係同group d打都係落返thermal
當初又話換左unlucky fighting power勁左點知都係要讓比dsg
同rc tdm的確3:0咗但實戰落地同純粹tdm又唔同未打過真係唔知
佢地應該冇同dsg打過tdm?
之前換左unlucky以為佢地會繼續搶thermal
點知依家讓左比dsg
應該冇但唔知點解唔試下撞
monument冇人撞都幾肥嘅又係地圖中心容易rotate
不過coach要做多好多野姐 又唔係佢地做
比左錢買apex coin 回朔後咩都冇哂,夠竟除左告佢有咩可以做
咁撚大鑊,我果晚8點幾冇事正常繼續玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞