《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
EMEA呢個區係咁唔穩定
上年區內又係3mnk domain成個區
但3mnk出到去又比其他賽區d人撳住冇成績
會唔會東南亞先係第2賽區
東南亞感覺廢咗好多
不過歐洲都冇咩點睇
Lifeline
睇哂3個賽區既final 暫時冇邊隊比我感覺到有機會砌低NA拎champ
準備睇TSM FINAL
想問下LAN 係幾時打
東南亞一勁就會諗住move去na
2/5
你問EMEA同NA差d咩係d入場時機
你話打tdm alliance係咪輸硬比tsm dz嗰d我又覺得唔係
alliance嘅fire power同na top team已經好相近
emea隊d macro都唔差 係衰micro
黑手上年咁鬼勁就係好多時都係入場有得好避免打d roller佔優嘅
5月先打, 咁耐?
今年會係邊到打, 講佐未
會唔會係香港時間夜晚有得睇
3個賽區暫時得aurora係總分同時final冠軍
dz係勁但比唔到個感覺你係宰制成個賽區其他隊拎冠軍一啲都唔意外
但當佢哋純粹比人孤立3v3就會顯得幾無力
黑手今年同上年都係咁
得一個星期第3其他全部2同1 已經穩定得好交關啦
下個split可能會篩走sikez 比佢用bh又浪費左隻gen呢隻世一bh
佢用毒d身位控制又一pat屎
mnk冇辦法 上年firebraver區內都係on top
但出到去周街roller打到成pat屎咁
gen隻bh smooth到好似睇緊mnk玩咁樣
但換咗hardecki團戰感覺係穩定咗
得佢一個可以玩到咁 我自己冇試過但雙400同應該係去到傳統6或者7?
其他pro為左要個aiming個個都校4
好多佢做到嘅極限位比着用4嘅人個視角根本扭唔切
希望佢可以做到今年嘅黑手
覺得taskmaster好似唔識打團戰咁 明明槍好準但成日唔知去左邊
屌你寫6點開波 一去hal到睇仲打緊rank
好眼瞓

dllm, lan final係朝早7點打
Ape 竟然contest xset
第一場右上角就齊哂爛線3寶marker
如果佢係特登都幾smart 知道xset差幾分去lan輸唔起大機會讓比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞