《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
睇返Zach 似係想shooby 係山底隔條橫線等hal 同bro 打
但係佢地衝太快搞到hal 直接跳落去搞佢地 如果再貼啲圈等bro 行過來先 再跟zach 個plan
有黑牆有horizon我覺得應該食到
佢哋有幾次探唔到圈跟住買錯圈
我覺得除非自己個跳點冇探圈要搶人個個
如果唔係唔值得咁做
咁都有下場
moist 點拎到個靚位 定就咁行過去
唔知個個都focus喺oxg同yanya佢哋
navi 咁做到底有乜意義?
sikez用bang都可以次次死先 今鋪死完respawn完再死多次
唔明做咩要俾佢試用好好哋用返啲防守角咪好佢都load唔到咁多嘢
ssg拎左個毒黎打3th team all咁樣strict 3v3都可以輸
all 咁都可以輸
all基本上係最好狀態嗰隊
hakis check 緊vod 捉戰犯
真心on9 咁都可以輸
自己拉繩上去真心on9
等齊人三個拉上去 清一隻高位
之後就可以高打低
ezwin都可以輸
https://www.youtube.com/watch?v=8u-_Uh89R9w
Charlie 因為visa問題局住要release Moist 如果唔係佢地去唔到lan
US visa真心on9
基本上放曬啲罪犯入去自己國家就得,但係3個電競選手就唔得
我本來打算玩控制可以好快刮夠十個黃
點知唔計
我直接去打rank 唔覺意就做哂
睇左幾場佢暴斃佢隊友同對手嘅pov
一場喺sp斜路兩條繩連住嘅屋見到e8過點殺左隻推上去
對面shooby向右冼落圾佢完全反應唔到繼續射前面
之後reset完殺左e8比furia third諗住一齊zipline jump上頂推死一隻點知佢跳早左比人秒殺
跟住一鋪噴泉過點大家一齊跑又佢比人打死
落船res完過去執返自己屍d野再比同一隊殺多次
佢個腦可能真係單線程 玩bang處理唔到好多資訊
我覺得刮黃道具難啲
拎完第一舊 丟出黎再拎 計兩次
唔係好快死的話 一場起碼4次
掉低再執都計?
定要用大技執先計?
緊係用返大技執
如果就咁執完丟都計 一次大就解晒10次
最近回鍋 想問下藍色合成金屬係咪無得再直接買活動skin了…
我見玩控制開大技執黃甲都唔計
睇咗幾日 Navi勁撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞