《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
會員#87887做咩唔開po
但比著我都會想要SWEET呢種
唔想要做佢心入面條蟲
槍男係肯定最鐘意sweet,起碼你唔駛多諗專注殺人就得
連hiswattson同mande都覺得佢係最好既igl

btw果然sweet有揾過mande而且係最近
但唔q搬既mande當然唔肯
我都好想試下同呢D保母級IGL打機
不過依家sweet嗰套都過過地時 以前tsm rivalry長期係nrg
依家

其實依家na真係百花齊放競爭力都係咁多賽區最高好過之前唔係睇nrg就tsm
不過tsm有底蘊係可以突然冒返出嚟所以就算依家幾柒都好都唔應該輕視佢哋
nrg係去到lan啲關鍵時刻大家先記得佢
Pc
今季有冇人一齊上大師
有興 白金2緊
今朝睇佐TSM 打Scrims
又試新組合 蕾帕特/華森
但都係輸到7彩, 最後2場GAME 仲要TROLL 到玩埋彈道
睇來今次ALGS TSM 都兇多吉小
一早就要分返開3排同活動啦,個閪活動阻撚住哂
唔駛燈,TSM入唔到ALGS LAN會少一半人睇。
應該點柒都入到lan嘅final嘅,不過final打成點就唔知
話唔定lan之前又改一改個meta比返horizon上黎
上年已經試過一次
btw尋晚回完唔知中左1001就訓左
final要#13-#15贏頭3加埋佢地15名以後先入唔到lan
個可能性好低
TSM真係放EVAN練CAUSTIC
Cloud9回歸apex, 簽咗GKS
啲鬼佬係咁叫TL簽Legacy
希望下年可以見返NRG
EA係咪內部換撚左人
近排D改動不論ingame定係out of game都咁好既
可唔可以唔好比假希望我
但薯仔ser都係冇變
呢兩日卡到傻
我冇事喎
連台港日都冇事
反而最易出事係玻仔ser
我日ser好易過百ping 右上成日都有圖案
今季ranking勁難打
上咗diamond已經想收手
台港有人嫁咩?
印度妹啲任做完都係得2格?
真 白金仔entry cost都60
基本上留唔到去尾圈都無咩大分加
以前就算無頭rotate得好都起碼唔扣
而家白金無頭都要第3名先加5分好鬼harsh
2-3個season冇打宜家Solo rank 新加坡ser 都全中文名下下-60打到冇癮試過打左10分鐘打左近千傷隊友加埋200都冇
依家仲on9
成班喺rank 用seer fuse 做任務

ng 你點玩我都唔理你
rank 都攞嚟做任真心屌老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞