《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike

雖然呢幾日不停見到有人remove from game
但係應該要ban 啲老闆先最有用
鑽場 台坡日 場場都係wall hack aimbot 大戰
fnc outplay all打贏埋mst
新坡服啲人仲戇鳩過港服,唔識打機直頭
屌console 打打下rank 自己update
入返去就當我中離扣120
咁快就走
今星期先回鍋身同感受
咩事玻ser劣左咁多,唔開咪都算,pin都唔pin直接鳩沖死左,一係2隊互抽無啦啦瞓低左
應該要用電話綁帳號
依家外掛擺明ban完又開新
坡ser 一堆大陸仔
係咪要返台ser玩
應該支那既要用埋身份證,畜面識別,今日24小時睇穿牆
其實要做嘅方法有好多
Ea點會唔知

佢地只係唔做姐
做唔做都賺到笑做黎做咩
唔知會唔會去日本搵rpr 組隊打
唔會啦,我諗自己做content
佢講過自己唔會再打pro 除非apex有心改善返controller既問題先會考慮 我覺得佢可以做類似nicewigg個種形式 應該都ok
watch party
Mande都唔在意錢,邊玩邊賺算。
Nessie cup又無佢份,想睇佢玩no gun match
馬騮人你想點
屌哂港服班啞撚老母 又唔ping又唔開MIC 打到白金1仲成個傻仔咁
今日打左8個鐘白金一都未上到
我依家睇到簡體字ID仲開心 因為好肯定佢地至少聽得明我講乜
今日唔知做乜成堆台仔來港服 但係又唔開mic
最後一日終於上鑽 應該係最廢既鑽石之一
佢依家個心態已經唔得啦
睇佢同40%worse玩就知 完全當左roller issue係藉口咁
唔夠打係理所當然 打得贏就自己勁
除左佢地都有3mnk隊 度度都有唔係igl嘅mnk打緊比賽
人地就係咁爬rank sub打scrims練 佢就玩其他game娛樂
你就好,仲係白金2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞