《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
返緊工冇睇 班pro有冇搵到部機俾人裝咗嘢
唔知

不過overall 似係apex個RCE出左事
呢啲真係唔知
佢遲啲公告一定唔會講咩原因
佢點都唔會認柒
不過如果呢單野真係2009做既話

個server有back door 都唔出奇呀

可以比4000個pack 比 mande

又可以強制帶咩人入咩場
如果真係eac出事真係會世界末日
佢都廢咗咁撚耐 俾人爆鑊勁嘅都唔出奇
如果佢本身唔係內部成員既話 只可以講呢條友都係天才level
睇過mande同佢傾計條精華,條友啲外掛自己寫,真係有啲料
個隻the final好似又係hit左幾日就己經收左皮
或者佢好鐘諗呢隻game
唔係hack呢隻game把撚呀

(當然唔排除佢最後發覺呢隻最易hack)
如果個server真係有backdoor 而佢搵到

咁之後既野唔難寫既 全部野都係 code 同埋都係call下api 做野
搵後門嗰下難
但係唔排除EA特別容易hack
睇人玩咗陣已經知冇料
個destroyer2009真心似係ea前員工
今朝d人仲以為佢係tsm fans要搞鳩dz
但佢依家咁搞法似係要apex收皮
有咩人要咁大仇口同隻game宣戰
我都覺得似前員工,又或者2009係一班前員工
調轉睇 2009 其實好愛隻game 佢為玩家們發聲 話比EA聽 你望下 外掛橫行 仲可以搞埋你d比賽

你正視外掛個問題未
Anti-Hero
似啦 如果係以利益出發hack apex 冇咩水路
一定係佢自己本身對apex 有passion 先做得落
所以其實我直覺覺得佢好愛隻game

事關好人好者hack 9 apex托咩
如果呢一役真係令EA做野 改變既話

2009 可以名留青史

重要係特登hack最重要嘅資格賽除咗同ea有世仇外都冇咩原因
落名人堂𠻹啦一個人改變到ea
真係估唔到咁離譜既事都可以發生
Apex 既 重大史改變會有一part係關於2009

當年有一位玩家………
可能周下之前佢炒左咩人 就會比較容易搵到目標
但重點係呢到係一個人 定一班人都唔知 呢個花生夠哂大粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞