《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
一開始係送頭狗嚟睇開gen玩bh再睇佢要洗眼
佢招大掉得好撚廢 連raven都要屌
但hal隻horizon撚左成3,4個split 又冇得咁比較其實佢初初玩狗=evan玩horizon
我冇打過 但d pro覺得係有用
但evan隻horizon玩得好唔掂
佢係少數roller但之前完全冇玩過horizon嘅人黎
同gild一樣比人叫臨時拉夫
以為你講Intel嗰陣時
原來係已經加入咗tsm
即係好似話當年 但原來講緊上個月嘅嘢咁
gen
dz佢地三個人同一個comp係咁換人玩都咁好打
依家變左zer0用狗 日日train sikez d smoke要點掉
好事黎
horizon玩壞手
佢本身個人都有d英雄主義難夾
嗰時esa比人話佢一個人carry成隊
skittle同dooplex比人話係廢柴
點知換左knoqd之後兩個人嘅stats變左na上位
skittle其實唔廢 但dooplex果陣evan太sharp姐
好彩佢轉到型 有d轉去其他隊夾唔到打法=含 e.g. mac
Mac佢係努力型選手,但天份係少啲。
而且際遇麻麻
佢準度冇問題係差啲身位同放技能時機
skittle係唔廢但依家na 2c1m係基本
btw佢最近比人爆佢以前打xbox嗰時係用xim唔係真係用roller
所以佢轉pc嗰陣先一玩mnk就咁勁
之前見有人傳話destroy2009
就係用R5黎hack 啲pro
r5見pro玩啲手感好差真係練到咩
yukaf又用pk1打3
佢哋玩1v1?
佢近排係咁R5 又同lible ace練十個鐘1v1
明顯D mechanics愈黎愈sharp

主要練strafing
aim其實唔係好練到咩
1v1v1v1v1v1v1v1咁樣
真練靶好過
之前同selly打好好睇重問佢sg點做出嚟
其實最好一定係約到其他隊練tdm
mechanics同團戰都練到
但係靶場啲假人勁廢打得耐會知道佢走嘅規律
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞