《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
條友根本戇九
屁佬好用
如果隊友兩個進攻位我就會揀隻sup 通常係loba
koy 1打3
strafing flame 0 dmg
6個入面佢最順
又唔怪得sf 佢300ping再加紅標 打唔中人好正常
koy:mdy forgive me
打到鑊粥咁
話咩唔scrims 平常心打比賽都係比晒落枱階自己
冇啦,扣完都加唔返
我都放棄左 最尾一日成堆老闆搭順風車升
睇群d人share淘寶個掛月銷1000+ 唔知佢係咪剩計4月定係30日咁計
之前佢sub effect 3mnk打到第5名真係好appreciate佢
話唔想離開hometown可以理解 想同fd打唔想同唔太熟嘅打可以理解
但你湊到3個mnk都唔上進又唔努力個心態真係大倒退
虛榮心幾重要
靠外掛升到上鑽上大師又做到啲乜
我唔想知啦但佢地搞到埋其他人遊戲體驗
唔好打開apex住
有災情,打開咗會即直無晒所有進度

我已經中咗伏
最心痛事 睇得太遲,冇撚左傳家寶,挑戰D任,LV,SKIN
咁撚貴...發達啦掛狗
屌你呀Respawn你含撚啦
屌你呀Respawn你含撚啦
Respwan愚人節禮物嚟
大家唔好咁激動
Rank同apex coin都無咗
我4季大師變哂新手牌,1.8變左0.7kd 想點?
未睇post就開咗game 屌呀
alliance轉左poi唔同dojo contest
hal又打knockdown shield戰輸比mnk因為子彈
又上twitter trend
前傳係佢睇ALGS Lan睇到好熱血,所以想試下打返ALGS。
佢都知道自己回哂塘,所以講明40%唔會練唔會檢討,純粹FUN。
老套講一份努力一份收穫,NA啲強隊真係認真練Scrim,TSM都算多人尊敬,因為佢真係放好多心機落去打比賽,成日Sub人地隊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞