《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
最癲係og 跳埋frag east
optic冇人開直播唔知佢咩事
係咪有人去big maude同lava grief佢地
個個都話lag都唔restart
ea
又係sikez
dz
hal有維持呢幾日scrims嘅成果
gen同zer0係咪共用一個腦
有人swing gen zer0企上舊石比壓力趕走左對面
zer0要回甲 gen出去頂左兩條槍線
夾咗咁耐
唔係sikez佢地呢波full reset
sikez
tsm靚位
打少隻, 好可惜
如果唔係, 都有D 機
on9 rezign死都要揸住把wingman
ingame timmy同完場coach都叫佢比毒佬喺毒裏面打人好d
monsoon支哨兵又嚟料之前有場先連續down幾個
原先dojo打到col仆街以為佢地可以farm
點知rezign又柒搞到dojo要同佢地爭第二
COL 依隊野都打得起真係諗唔明
佢又做乜事
事實證明restart 都唔代表唔lag
咪冇比支wingman比enemy跟住portal去swing col打到大殘要回甲 比col reset到
為左避免sikez暴斃都係要讓隻bh比佢玩
evan 用毒佬秒down 勁似yr 2 lan 果陣
其實呢D 肥仔角色, 好似GIBY 咁, 真係好難玩...
平時打SOLO Q 就知... 成日俾人集火先, 又大份
佢一直都唔係點玩呢隻角色 呢d角色冇可能唔練就玩
0 damage
dz最尾ultra height冇得輸
TSM 用親valk ult 都係bad ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞