《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
https://twitter.com/Jxmo_1/status/1776282991548928133

究竟佢係見到扮野定係真係aim assist掃到佢轉向煞掣令到佢發現到 已經睇唔透
sikes 真係準得好離譜
aa邊有咁勁
之前都試過靠aa減速搵到人
有無dc group
PC -1
下半季金4緊
Hal成日用,有次algs final point係黑牆靠AA搵人大概位置。
都唔係咩新鮮事 就係唔改吹咩
之前睇到重生果邊放風話就算改aa都起碼係幾年後既事
外掛問題係咪都不了了之
2個箱開左個通用傳家寶
食屎
通用嗰啲都好柒
今次果把既聲成日搞到我覺得有人
係咪得我覺得把刀幾型
我都覺型,但唔會課
幾型,主玩探路者,但本身把家傳又樣衰,用依把岩哂

不過唔會課
認真問R5到底有冇幫助?入親去打都覺得可能因為舊版本啲槍嘅手感好奇怪
點解依家big E用horizon都唔叫hal用
我都覺得big e用狗 horizon比番hal用會好d
不過我諗可能係想hal專心玩狗 唔好轉黎轉去 畢竟狗同horizon某程度上都係2種唔同style既英
要隨時轉style玩法呢d留番比big e算啦
依家hal玩得咁順無謂再搞鳩佢
我覺得適應能力EVAN係好過HAL
雖然EVAN隻HORIZON玩撚到成PAT屎咁
冇記錯試COMP evan試過rampart catalyst valk caustic horizon fuse
基本上唔計horizon佢隻隻都撚得唔錯 even係岩岩上手
再望番hal哥岩岩轉meta果陣 horizon轉玩狗 佢都玩左差唔多成個幾月先開始撚得掂隻狗
之前玩撚到成個snipe咁
佢隻horizon我覺得唔夠hal隻咁aggressive
當然同隊伍定位有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞