《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
但如果真既話 其實又唔想佢出事
hacker 其實好難捉,要花好多資源去做
重點係佢到底有冇share左D野比第3者知 有既話你捉左佢都冇用
我諗就唔係 mande有次捉左佢同佢傾偈 完全唔覺佢有呢個心態
我都係講笑咁講姐
條友係咪俄仔嚟 係都幾難搞
玩完apex真係好難玩番同類型既game
睇返gen個clip睇得出佢真係好撚驚
xset個coach講得好啱如果個hacker冇打字gen個朵就咁就會毀左
如果唔係老簡咁出名
同時連hal都中招
點會估到上市公司+都算係前10最熱門fps嘅地區性大賽會出現呢d情況

點講都會覺得係選手問題
支持2009
等ea班撚樣無視外掛同server咁耐仲唔整獲勁既比你嘆
hal未中招嗰陣有reddit都有人照懷疑gen
一個世界冠軍controller已經出咗線本身重要好出名有冇需要喺live嘅情況下開外掛
懷疑嗰班人有冇用腦
好正常
記憶中都未試過呢d情況

同話有人捉住我隻手犯法一樣,現實點會接受到
最好笑係會唔會stream 仲要開個cheat menu出黎自爆自己cheating
因為remote人部電腦裝野真係太癲
今朝我地呢度都以為係佢上咸網hi錯毒啦
邊估到會咁癲
同埋zaine都一樣比人懷疑過係hack 佢係線下都證明過自己
講真
Remote人部pc聽過,都見過

但remote人開外掛,重要比賽緊,我就直係第一次聽到
呢排冇得打APEX又要去搵game玩
仲諗住今季上個鑽石 依家可能唔夠時間
Sweet 照打
算數吧啦
真係唔好話我歧視
中國人有份玩嘅電競game全部都會賴嘢
難得今季叫做改返好,初初都玩得好開心
而家啲外掛多到黐撚咗線
我無論轉去邊個Server都係有
仲要係場場都有
每次見到冠軍隊,都梗係跟住一兩個銅牌鐵牌
我直頭連白金都上唔撚到
得返d唔hit嘅game會係最後靜土
一係單機
前日上咗,依家可以唔洗開住
佢開台個陣我去睇左陣 佢話預左可能會發生啲咩事先開game
印像中金牌幾易打 我好似5KD左右上白金
依家打到白金1得返1.5 但係白金外掛我好似都剩係見過一兩次
啲老閭應該一早上哂鑽
訓咗無睇,原來咗大件事EA好柒,點收科?
可以轉去玩家用版
應該無外掛仲易啲上分
LOL捉下棋 其他FPS玩唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞