《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
2日其實都差唔多
48個鐘岩岩好
係 結果論令到佢兜得番 所以dz同sweet潤佢咪潤得岩
只可以講因為佢係Hal
佢地成班pro都互潤慣架啦唔駛太認真
真係 睇佢地cancel完之後即刻入dc鳩up 都知唔洗咁認真 不嬲佢地都係互相嘴炮開
咁佢地就緊係講笑啦歸根究底都係ea on9姐
sweet:I can't shoot...down one...down two...
但呢啲廢話應該要即日出啦
結果論係做得好
但咁樣妹下妹下殺兩件始終都覺得好好笑
換做第二個咁做應該無咩邊個會撐佢
原來GEN有full reinstall window before tournament start
公關即日出好容易出事
認真搞既真係一字一句都要檢查清楚

雖然公關文個結果都係垃圾一篇
但唔係唔理解佢點解要花兩日,算係唔快唔慢既用時
呢下抵比人抽
48小時處理公關問題既黃金時間

亦都符合IT checking 既時間
ea joke
留名比賽再hack多次
佢差在未幫全部人送曬全部傳家寶
https://x.com/StayNaughtyy/status/1770234530357494022?s=20
佢俄仔 驚啲咩
冇記錯EAC藍熊防外掛不嬲冇用
隻隻game用藍熊最後都係死喺外掛手上
點解仲會有公司繼續用
中咗非保底傳家寶
屌那星,冇左apex唔知玩乜好
https://twitter.com/ApexTimes/status/1770633825548480582

destroyer2009的採訪總結

• 其中一個目的就是「好爽好快樂」
• 希望EA可以修正APEX的漏洞
• 為什麼駭職業選手的原因是因為「他們都是好人」
• 一般玩家可以不用擔心

樂子人
有保底呢樣野架咩
唔記得開幾百普通箱固定出紅碎
500箱保底
What if I just don’t shoot
同DRM一樣,都係用嚟懲罰守序嘅玩家
玩左咁耐真係唔知
我最擔心係 一但有其他黑客知道有呢個方法既時候
會加速左佢地hack隻game既速度 然後搞一般人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞