《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
又outplay咗?第幾場瞓咗冇睇?
有時係咁 轉幾下就返隊友到
如果三排 咁樣報位好屈
呢d clutch啱啱好都係發生喺mnk對mnk度
想睇下前日slayr呢d roller比人撚多d
上到白金1打港服仲係一堆仆街唔撚開mic
唔想講普通話咪講廣東話
再唔係英文都得
燈又唔ping mic又唔開 打架一趺趺60分 屌哂你班撚樣老母
Link?
玩到十分鐘 算唔錯啦

我落地戰一分鐘 槍又冇輸兩場
你睇hal尋日scrims有個climatizer圈比mdyw打死左之後觀戰左成場我都唔記得邊場
嗰場第2係fnc剩記得
一堆金牌上到白金打落地戰打得幾十傷但又要打落地真係唔明佢地諗咩, 彈藥鏡又要搶搶完又打唔到人
去到白金1 2依啲人會少好多 白金4根本就係新手場
但係雙排啞撚多好多
冇分別 白金1 1日直插落白金4都係咁, solo rank 慘過食屎
今日白金2上唔到白金1,唔知點搞,雙排,3排都搞唔掂
有無console 日服呢幾日窒到玩唔到
更新完無事
我依家單排上分就係不停講野 不停比情報隊友 死兩件就即刻狂叫佢走
唔好理佢有冇應你 總之係咁講野
打左11分鐘2個隊友分別係15同85傷我一個打左成千
一日彈幾次game,仲要當我走場扣120分屌佢老母
深夜場3隊掛 魔法子彈+透視
去到鑽仲離譜 避到去新加坡同東京ser都係一樣咁多
其實應該係比人拉左上鑽場 見到有大師老闆
我都幾肯定鑽場wallhack係基本 嚴重d就自瞄
wallhack根本唔捉 撞到隊友係咁ping d完全睇唔到嘅位置話有人
我玩左成日,差唔多5場有3場都有lost
重有兩日
到底白金1衝唔衝到上鑽
兩場落地戰就扣哂你拎第一既分
日頭都好多透視
你去到白金d 隊友個個以為自己Hal Gen Verhulst
唔會理你係唔係都衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞