《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
單排rk果啲隊友 8成都係鍾意磨到比人third
單排隊友同人對槍,自己就比人爆甲,人地就冇事冇幹,叫佢飛走又唔撚走,係到要對,死左就比人沖過黎打,之後就等到唔扣分先走GAME,仆佢個臭街支狗!!!!!
聽講會輪換ser打次次見apac都200幾ping都唔知點打落地已經大劣勢
唔會啦NW係stream講左只會係na ser打
日韓區本身3打3都偏弱 仲要頂住200ping 你都唔預佢有得贏
Fnatic次次一出到國就俾人吊起嚟打
Fnc 算好勁啦
以前PVX 個d真係搞唔點
睇zer0賽後檢討佢地lan應該奶野
習慣哂na嗰種rotation 到final嗰陣一堆bottom卡毒圈邊
佢同emea嗰d打應該好似mande咁吐血
FNC係Lan啲片movement
感覺錯不在佢地
但其他隊每個當下既decision都好似做鳩佢地咁
legacy同ssg double stair peek已經覺得佢地盡晒力
xset同ape鬥氣嗰度真心on9明明xset自己都要爭取分數入lan仲同佢地磨
抵佢地入唔到 磨足2個圈都on9
睇下dz黎緊scrims調唔調整到
emea同apac s都勁多守毒圈邊唔入白圈嘅人
琴日睇Nicewigg DZ rotate直接被兩隊包夾跟住Zero燥哂
下晝係咪全部都係弱智玩緊? 白金1白金2全部都腦殘咁撚樣
其實係全日都係咁
玩左唔夠1個鍾 扣左300分落返白金2
我屌哂班仆街老母 槍都未識開學乜人玩槍game
連撞兩場頂獵,加埋500傷都冇就跌哂分
唔好咁睇唔開solo啦我而家冇3排都唔打rank
我上鑽前都抽插左白金1 6到7次
單排係咁
呢季白金開始重單排係自己攞苦嚟辛
我金銀銅場都搵fd 3排
唔想係elo hell咁耐 快快手升完上去就收隊
本身打緊既朋友前兩三季就退左坑 之後一路都係單排
又趺多100分 準備插落白金3
我都係
如果想體驗單排就白金前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞