《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
較最快速度要自己走位加movement
近遠距離跟槍
d pro都係打1v1 我見佢地打應該係習慣多d唔同人嘅移動方式train自己應付更多唔同嘅情況
每個ACC比返8個組合包
係呀,黃金3,4啲人跳熱點衝去死,之後開咪教你做野,咁就扣40分,屌佢老母支那畜

佢會唔會太近呀咁打法
可能以前打開cs
d cs pro好多都係貼晒塊面落個mon到咁
好撚誇張,咁樣玩8個鐘我早就眼花
亮度較低啲應該可以接受
今季難度暫時僅次13季上半
我覺得要打bo係最難
得依一季係連水鑽都做唔到
呢季冇咗bo
ok我明你講咩了
但bo嗰季純粹係卡得耐咗冇特別難打
你地有冇試過打中人,右上角出現紅圖,全部當唔中??
頭先打頭3個都冇,去到第2隊佢就彈呢個,打兩個都唔中,咁就比佢殺死
尋日睇scrims tsm 有場hal 用返horizon big e 用bh 好撚勁可惜tsm we 唔出horizon 如未就可以見返1 trick hal
同你講啲台仔先係極品 全撚部都係啞撚 但係又鍾意自己一個行
打架又廢 次次一睇傷害隊友兩個加埋都唔夠我高

懷疑個server最近改左組隊機制 呢排係咁排啲英文ID啞撚
因為之前撞既多數係台灣人我就當佢地全部都係台灣人先
不過我覺得有部分應該係香港人來

我依家躺平心態算 隊友有心想上分就認真啲打
啲廢柴又唔出聲又單機去送我就一齊去送 banner都廢事craft
想上個鑽石都咁難,上季上唔到,今季黃金4單排上去仲多災多難,我領較過坡,台SER,而家又返番去港SER,到頭黎都係跌分多過升分,我連香港人都未見過,冇理由香港會唔出聲,唔出聲就咪玩啦
D全圖日本仔癲到
sweet著西裝解釋自己唔係liar個stream好撚好笑
仲要無撚埋聲 真係好遊戲
笑到仆街dz俾殘血reps收晒3隻
其實e+隻game唔開掛係咪先係異類
羅芭個任要搜刮傳說級道具究竟要搵紅色定係黃色?
黃色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞